Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Κυβέρνηση εθνικής ταπείνωσης ,ΜΕΡΙΔΑ του Ελληνικού Λαού το είχε υποψιαστεί

Άρθρο του Δημήτρη Αλευρομάγειρου,
Στρατηγού ε.α., Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητού Στρατου

ΠΟΛΛΟΙ ήταν εκείνοι που το ψιθύριζαν. Ωστόσο δεν πίστευαν ότι Έλληνες πολιτικοί, πρόσωπα που έλαβαν λαϊκή εντολή για την προστασία των εθνικών συμφερόντων δείχνουν να ενεργούν εις βάρος του ελληνικού λαού.
ΔΕΝ αρκούσαν μόνο οι αλλαγές στις ονομασίες των υπουργείων Μακεδονίας – Θράκης και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
ΔΕΝ σταμάτησαν με την κατάργηση των υπουργείων Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου.
ΕΦΘΑΣΑΝ στο σημείο να μας κοροϊδεύουν λέγοντας τη μια ότι «λεφτά υπάρχουν» και την άλλη πως «μαζί τα φάγαμε».
Ποιοι τα έχουν φάει και ποιοι έχουν αντιλήψεις τύπου Φύρερ είναι οφθαλμοφανές. Κι όπως λέει ο λαός χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.
ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ο λαός έχει δείξει αυτοσυγκράτηση. Διαμαρτύρεται, αντιδρά αλλά δεν ξεπερνά τα όρια. Ο κ. Παπανδρέου θα πρέπει να καταλάβει ότι αυτή είναι η πατριωτική αγάπη. Πατριωτισμός δεν σημαίνει υποταγή σε ξένους πάτρωνες και σε πολυεθνικές που θα διαχειρίζονται το χρέος μιας χώρας πολιτικών που υποθηκεύουν με εγκληματική επιπολαιότητα το μέλλον των νεώτερων γενεών.
ΑΚΟΜΑ και τώρα υπάρχει κόσμος που θεωρεί πως ο πρωθυπουργός κάνει κινήσεις να περισώσει τη σοσιαλιστική και φιλολαϊκή εικόνα που κληρονόμησε από τον πατέρα του, τον αείμνηστο Ανδρέα και από τον παππού του, τον απαράμιλλο δημοκράτη Γεώργιο Παπανδρέου. Μάταια όμως!
ΟΤΑΝ ΔΩΣΑΜΕ αγώνες ενάντια στο σύστημα μέσα από το σύστημα, γνωρίζαμε ποιος ήταν ο «αντίπαλος» και για ποιο σκοπό το κάναμε. Τα κόμματα δεν ήταν συστήματα διατήρησης στην εξουσία ή στην κοινωνική καταξίωση. Αυτές είναι μικρο-αστικές κουταμάρες. Σκοπός μας είναι η ενότητα και η ισχύς του Ελληνισμού. Μέσω αυτών θα καταφέρουμε να διαφυλάξουμε την ενότητα και το μέλλον της Ευρώπης με αρχές, αξίες και ιδέες πολύ ανώτερες από τα στατιστικά στοιχεία, τα spreads και τα CDS.
Σ' ΑΥΤΟ το επίπεδο όμως χρειάζεται μια κυβέρνηση με σοβαρότητα, στρατηγική και… φιλελληνικά αισθήματα. Πώς αλλιώς άλλωστε μπορεί να χαραχθεί πολιτική αν δεν λαμβάνονται υπ' όψιν οι ανάγκες και τα διλήμματα της κοινωνίας.
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ καλεί με τα νεοταξικά διαγγέλματά του να καταλάβουμε το πατριωτικό διακύβευμα. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς ένας άνθρωπος που φέρνει τον γενίτσαρο Ερντογάν για να «διευθετήσουν τις ελληνοτουρκικές διαφορές» μπορεί να έχει πατριωτικές ανησυχίες.
ΔΕΝ ΕΧΩ αντίρρηση να ζω σαν αδελφός με τον ανώνυμο Τούρκο πολίτη, αλλά με ενοχλεί να συνομιλώ σαν δημογέροντας με κάποιον νέο-οθωμανό σουλτάνο, ο οποίος δηλώνει ορκισμένος εχθρός των Ρωμιών και στέλνει ένστολα γιουσουφάκια να αλωνίσουν σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο. Φθάσαμε στο σημείο να γίνονται ρεπορτάζ στα τουρκικά ΜΜΕ που μιλούν για ανόητους ή ηλίθιους στρατιώτες που ευθύνονται για την έκρηξη στη ναυτική βάση του Ζυγίου στην Κύπρο!
ΓΙΑΤΙ δεν απάντησε ένας επίσημος ή υπηρεσιακός παράγοντας γι' αυτήν την αθλιότητα; Όχι διότι θίγονται τα πατριωτικά αισθήματά του ή πλήττεται το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Αποτελεί ηθική υποχρέωση των ηγεσιών των υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων. Να τιμήσουν αυτή τη χαροκαμμένη μάνα που έχασε στην αυγή άλλου ενός ματωμένου Ιούλη τα δίδυμα αγγελούδια της. Από φιλότιμο και μόνο θα το είχαν κάνει.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Παπανδρέου όμως σπεύδει να υπηρετήσει σαν υπάκουη ορντινάντσα τις παγκόσμιες τράπεζες, τις φράξιες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και τους οικονομικούς δολοφόνους της Ελλάδας.
ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ διαφορετικά η συνέχεια της καταστρεπτικής – ανθελληνικής πολιτικής που υιοθέτησε ο κ. Κώστας Σημίτης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε στην εξουσία, κάνοντας δουλικούς τεμενάδες στην αμερικανική γραφειοκρατία που εφαρμόζει τα κελεύσματα του Χένρυ Κίσσιγκερ εις βάρος του Ελληνισμού.
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ σαν ημιμαθή παιδάκια να προχωρήσουν στη χάραξη της ΑΟΖ, εμπόδισαν την Κύπρο να προχωρήσει στο δικό της σχεδιασμό και πράττουν ό,τι εξυπηρετεί το μετακεμαλικό, πολιτικοστρατιωτικό κατεστημένο. Κι αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα έχει καταγγείλει ο πρώην υπουργός της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ρολάνδης και πέρασαν στα ψιλά του ντόπιου φυλλοροούντος και διαπλεκόμενου Τύπου.
ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ θέλω να σας δείξω πόσο επιπόλαιοι είναι ορισμένοι όψιμοι εθνοσωτήρες, οι οποίοι δυστυχώς έχουν αναλάβει την πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο τέως διπλωμάτης, εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών και στενός συνεργάτης του κ. Γ.Α. Παπανδρέου, ο κ. Πάνος Μπεγλίτης δήλωσε πως μεταξύ των θυμάτων στη ναυτική βάση της Κύπρου «δεν υπήρξαν Έλληνες»!
ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ δεν είναι Έλληνες κ. Μπεγλίτη; Δεν μιλούν ελληνικά; Δεν έψαλλαν στις κηδείες των παλληκαριών αυτοβούλως τον Ύμνο προς την Ελευθερία, τον εθνικό μας ύμνο; Υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους γνώριζα και τους είδα να πεθαίνουν για την Κύπρο σε αγώνες και αναμετρήσεις που δεν φαντάστηκαν πολιτικοί. Η ανδρεία επιβάλλει σεβασμό προς όσους πιστεύουν και αυτοδιατίθενται για υψηλές ιδέες όπως η εθνική ανεξαρτησία, η λαϊκή κυριαρχία και η κοινωνική δικαιοσύνη.
Η ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ και η υποταγή σε όσα επιβάλλονται από ξένα κέντρα είναι πρόβλημά του οποιουδήποτε όταν λειτουργεί ως πολίτης. Όταν όμως είναι υπουργός, είναι υπόλογος σε όλες τις οικογένειες που έχουν χάσει ανθρώπους τους σε αγώνες του Έθνους. Κι το 1821 ή το 1940 - 41 σας φαίνονται μακρινές ημερομηνίες, υπενθυμίζω τα γεγονότα στην Κύπρο το 1974, τους τρεις ήρωες στα Ύμια, τον Σολωμό Σολωμού, το αδιευκρίνιστο χαμό του Ευάγγελου Φλωράκη και τους αθώους που τίμησαν την ελληνική σημαία με το χαμό τους.
ΕΛΛΗΝΑΣ σημαίνει λαμπερός. Σημαίνει λεβέντης και υπερήφανος. Στον Έλληνα δεν ταιριάζουν τέτοιας ποιότητας πολιτικοί. Κι όπως λένε στην Κρήτη, τα χαμαντράκια καβαλάνε τον μελήτακα και οι πόδες δεν ακουμπούνε χάμου. Τέτοιοι δεν μας αξίζουν...
www.newskosmos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: