Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Παπουτσής: Η γλοιώδης γελοιότητα


Όταν η ηλιθιότητα επενδύεται με την καθεστωτική δολιότητα γίνεται πιο μακάβρια και αποτυπώνεται με τη μοχθηρή γκριμάτσα του γελοίου. Ο ΓΑΠ αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα…

Κατά πόδας και ο Παπουτσής…

Τον διαβεβαίωσε μας είπε η διεύθυνση της αστυνομίας(!!!) ότι δεν χρησιμοποιεί «προβοκάτορες»!!!

Το ίδιο είπε και η Ντόρα. Αλλά στη Ντόρα υπήρχε το ένα σκέλος, αυτό της καθεστωτικής δόλιας σκοπιμότητας και όχι της ηλιθιότητας. Η Ντόρα αποτελεί η ίδια, «ιστορική» καθεστωτική «εστία» της προβοκάτσιας, συνεπώς ο Λόγος της εναρμονίζεται με το Ρόλο που με συνέπεια και ευφυώς εκπληρώνει…


Η Ντόρα είναι κυνική, αλλά όχι γελοία…

Το ίδιο θα συνέβαινε και με τον Χρυσοχοΐδη: Θα αποτύπωνε κυνικά και στραταρχικά την καθεστωτική του δολιότητα και τις «αμερικανιές» του, αλλά ΟΧΙ την γελοιότητα του ηλίθιου…

Ο Παπουτσής δεν μπορεί να καλύψει την καθεστωτική του ηλιθιότητα (το καθεστώς ποτίζει τους υπαλλήλους του με βλακεία), διότι θέλει να το παίξει και «λαϊκός αγωνιστής» του σοσιαλισμού, θέλει να εμπορεύεται και τον πασοκικό σφετερισμό των αγώνων…

Ο σφετερισμός και το εμπόριο, βεβαίως, των λαϊκών αγώνων από τη θέση μιας κυβέρνησης ανδρεικέλων σε καθιστά εντελώς γελοίο. Πολύ περισσότερο όταν βγαίνεις και λες ότι «πείστηκες» από τις διαβεβαιώσεις της Αστυνομίας!!!

Βρε άμοιρε Παπουτσή άλλα έλεγε αυτός που σε κατασκεύασε (Ανδρέας), και εσύ παπαγάλιζες. Ακόμα, πίσω και από το Σημίτη βρίσκεσαι, ο οποίος είχε πει στη Βουλή στις 17/5/2002):

«Υπάρχουν αστυνομικοί σε διατεταγμένη υπηρεσία και στην προκειμένη περίπτωση ο υπουργός Δημόσιας Τάξης με διαβεβαίωσε ότι αστυνομικός "συνελήφθη" από τους διαδηλωτές, εδάρη, του πήραν και τα χρήματα, ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία»!

Η βλακεία, βεβαίως, όπως είναι γνωστό, δεν έχει πάτο.

Ο Παπουτσής δεν ησυχάζει. Συνεχίζει να τη διατυμπανίζει και να τη βαθαίνει. Μάλλον θέλει να συναγωνιστή τα ανέκδοτα του πρωθυπουργού του:

«Τα όσα διαδραματίστηκαν την χθεσινή ημέρα στο κέντρο της Αθήνας είναι αντάρτικο πόλης. Σήμερα βλέπουμε το αποτέλεσμα των προπονήσεων στην Κερατέα»

«Αντάρτικο πόλης», λοιπόν, ήταν οι αστυνομικές θηριωδίες, οι τεράστιοι όγκοι χημικών και το προβοκατόρικο παιχνίδι των κουκουλοφόρων- «μπάτσων».

Πράγματι. Ήταν ένα σκηνοθετημένο, τελετουργικό «αντάρτικο πόλης» μεταξύ του κράτους και του παρακράτους με στόχο: Τη διάλυση της λαϊκής οργής, τον ανηλεή ξυλοδαρμό αυτών που τόλμησαν να σηκώσουν το κεφάλι και την τρομοκρατική συκοφάντηση κάθε λαϊκής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στη δωσίλογη κυβέρνηση και στα κομματικά ανδρείκελα του καθεστώτος.

Γι αυτό ο αστείος Παπουτσής μίλησε για «προπονήσεις στην Κερατέα»: Επιχειρεί εδώ, ανεπιτυχώς, να ταυτίσει τον ηρωικό αγώνα ων κατοίκων της Κερατέας με τους κουκουλοφόρους-προβοκάτορες του καθεστώτος, οι οποίοι δεν υπάρχουν(!!!) μέσα στην αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες!!!!

Και εδώ, όμως, λόγω της απέραντης καθεστωτικής βλακείας του, αυτό- αποκαλύπτεται.

Πράγματι. Είδαμε από τους πραιτοριανούς της κυβέρνησης και τους μηχανισμούς των μυστικών υπηρεσιών «το αποτέλεσμα των προπονήσεων στην Κερατέα»: Των προπονήσεων του κράτους και του παρακράτους…

Από τους βλάκες και τους γελοίους ξεφεύγουν και κάποιες αλήθειες…


Δεν υπάρχουν σχόλια: