Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Gay που είχε συλληφθεί στο Σεντραλ Παρκ ο ανταποκριτής του CNN των επεισοδίων στην Αθήνα!

Οχι μόνο είναι gay αλλά εκδήλωνε την ιδιαιτερότητά του ...σε δημόσιο χώρο όπως το Σέντραλ Παρκ  της Νέας Υόρκης και είχε προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο όταν είχε συλληφθεί από αστυνομικούς, στο πιο πάνω χώρο, με ερωτικά βοηθήματα και περίεργη αμφίεση.
Ο λόγος για Ρίτσαρντ Κουέστ βασικός ανταποκριτής του CNN στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες που μετέδιδε τα επεισόδια στο Σύνταγμα φορώντας μάλιστα.... τα σχετικά γυαλιά για την προστασία από τα δακρυγόνα. Δείτε πώς περιέγραφαν τα αμερικανικά ταμπλόιντ την  περιπέτεια του με την σύλληψή του στο Σέντραλ Παρκ  σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα:
"Ο διάσημος ρεπόρτερ είχε αφήσει το κουστούμι εργασίας του στο σπίτι, και προτίμησε κάτι σαφώς πιο άνετο και ερωτικό, όπως το σκοινί που είχε δέσει στο λαιμό του, το οποίο κατέληγε στα γεννητικά του όργανα. Στην μπότα του βρήκαν χωμένο ένα ερωτικό βοήθημα και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης που κουβαλούσε πάνω του, σε μια ιστορία που τροφοδότησε για πολλές μέρες τα ταμπλόιντ της Αμερικής. Πολλοί πίστεψαν ότι τότε η καριέρα του τελείωσε. Έκαναν λάθος."

 Δείτε ένα απο τα βίντεο των ανταπορκρίσεων και πως προκαλεί ...

Παπατζήδες

Δεν υπάρχουν σχόλια: