Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Έλληνες ήρθε η ώρα που οι δοσίλογοι της χώρας μας ένας ένας θα απολογηθούν για τα εγκλήματα κατά του λαού μας!

Δεν καλύπτεται από την βουλευτική ασυλία ο Γ.Παπακωνσταντίνου

Ανακοίνωση με περίσσιο θράσος από τον άνθρωπο που παρέδωσε την χώρα μας στα ντόπια και ξένα συμφέροντα....

Σοβαρό κίνδυνο να βρεθεί με όλες τις διαδικασίες που αφορούν τους απλούς πολίτες είναι ο υπουργός ΠΕΚΑ Γ.Παπακωνσταντίνου ο οποίος δεν είναι βουλευτής. Είχε παραιτηθεί από βουλευτής για να τεθεί επικεφαλής της λίστας του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή το 2000 και σήμερα δεν είναι βουλευτής. Άρα δεν έχει ασυλία. Σημαίνει ότι μόλις ασκηθεί ποινική δίωξη...
εναντίον του (αφού ξεκαθαριστεί η υπόθεση της Βουλής και των πολιτικών ευθυνών) θα κληθεί μαζί με τον συνένοχό του και στενός του συνεργάτη, τον συνεργάτη των ξένων που έχουν αιχμαλωτίσει την χώρα, τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ να αντιμετωπίσουν τις τεράστιες πινικές ευθύνες τους.

Mε περίσσιο θράσος ο άνθρωπος που έχει συνήργησε σε κορυφαίο επίπεδο για την άλωση της χώρας από τα ξένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα με την πλαστογράφηση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν υπουργός ΠΕΚΑ Γ. Παπακωνσταντίνου, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία:
 
«Η σημερινή ενέργεια των οικονομικών εισαγγελέων δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά. Στην πράξη, αμφισβητούν τα επικυρωμένα από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, στατιστικά στοιχεία της Ελλάδας. Και αυτό γίνεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για την χώρα. Θυμίζω ότι ήμουν ο Υπουργός Οικονομικών που έλαβε την πρωτοβουλία για την ανεξαρτησία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, ώστε να πάψουν να υπάρχουν πολιτικές παρεμβάσεις που εξέθεσαν σε προηγούμενες περιόδους την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτήν την ανεξαρτησία σεβάστηκα μέχρι κεραίας. Δυστυχώς σήμερα επιχειρείται να ποινικοποιηθεί η αλήθεια για την πραγματικά δεινή κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η χώρα το 2009».

Δεν υπάρχουν σχόλια: