Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Οι χλιδάτες σάουνες και το γυμναστήριο του Γιώργου!

Την αποκάλυψη που έκανε την περασμένη εβδομάδα η «κυριακάτικη δημοκρατία», ότι με εντολή του Γ. Παπανδρέου είχαν κατασκευαστεί στην Ιπποκράτους εκτός από το γυμναστήριο και δύο σάουνες, υποχρεώθηκε να επιβεβαιώσει χθες (και αφού μεσολάβησαν και άλλα σχετικά δημοσιεύματα) ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Μιλώντας χθες το πρωί...
στο Mega ρωτήθηκε για το θέμα και (με δεδομένο πια ότι η εποχή Παπανδρέου τέλειωσε) αφού επιβεβαίωσε ότι «υπάρχουν δύο σάουνες», εν συνεχεία, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, αναρωτήθηκε «πού βρίσκετε το παράξενο».
Η ύπαρξη των δύο πολυτελών θερμόλουτρων κρατιόταν -για ευνόητους λόγους- ως «ένοχο μυστικό» από τους θεσμικούς εκπροσώπους του κόμματος. Ωστόσο, μετά την αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας» και την έρευνα που έγινε από απλήρωτους εργαζομένους του κόμματος, άρχισαν να βγάζουν στη φόρα όλα τα άπλυτα της παπανδρεϊκής χλιδής.
Σύμφωνα με καταγγελίες που δημοσιεύτηκαν χθες στο «Πρώτο Θέμα», «το γυμναστήριο έχει πολύ αυστηρό face control και μπαίνουν σε αυτό οι κολλητές του Γιώργου Παπανδρέου. Εχει δύο σάουνες για τις οποίες έγινε ειδική εγκατάσταση τριφασικού ρεύματος και υδραυλικών εγκαταστάσεων, αλλιώς θα βυθιζόταν όλο το Κολωνάκι στο σκοτάδι». Μάλιστα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι κάνουν λόγο και για την πρόσληψη ενός γυμναστή που έπαιρνε 2.500 ευρώ τον μήνα.

 Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια: