Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Μάθατε μπαλίτσα από τον Στρατηγό βρωμοέλληνες!

Ο Βενιζέλος είναι δαιμόνιος. Μόνον αυτός θα τολμούσε να επιστρατεύσει τον γκουρού, τον Μάικ Λαμάρ της πολιτικής, τον Χουντίνι των εξαψήφιων αριθμών, σε μία εποχή που το όνομα “Τσουκάτος” είναι συνώνυμο με τα extreme sports! Ποιός για παράδειγμα θα πήγαινε για καφέ με τον Τσουκάτο σε Ελληνικο, δημόσιο ΄έδαφος;
Και όμως ο Βενιζέλος ρίσκαρε και του βγήκε…
τι και άν δεν έχουν ξεπεράσει τις 12,000 νοματαίους αυτοί που πήγαν μέχρι στιγμής να ψηφίσουν. Τι και αν δεν υπάρχει ούτε ένας Πακιστανός στα φανάρια, σε ημέρα που θα ξεσκιζόντουσαν στο χρήμα λόγω της λιακάδας (η βρώμα στο παρμπριζ και το σκορδαλιασμένο φιλί του πακιστανού στο παράθυρο είναι εγγύηση ότι θα το δώσεις το Ευρω και δεν θα κάνεις μαγκιές με υαλοκαθαριστήρες). Ο Στρατηγός αντί να πτοηθεί από την αποκάλυψη ότι βρέξει – χιονίσει θα πουν για 130,000 συμμετοχή, έκανε ρελάνς και έδωσε το σύνθημα: 200,000 η συμμετοχή!!!
Ναι, δεν κάνουμε πλάκα! Αφού ο άνθρωπος παίζει μπάλα μόνος του και το ξέρει το παιχνίδι! Ποιός θα μιλήσει; Το “επιτελείο” που ροκανίζει ορεκτικό Κλέωνος και πετάει ψίχουλα στα
λαμόγια; Ή κάποιοι σύμβουλοι του Αντώνη που τις χρυςσές εποχές του χρηματιστηρίου κραύγαζαν με ρυθμό Τσουκάτου: ΣΤΙΣ 28,000 ΔΡΑΧΜΕΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ!!
Και αφού ο Τσουκάτος μπόρεσε να “καθαρίσει” με ολόκληρο Σημίτη να λέει για 7000 μονάδες, το να κάνει τα λαμόγια να μιλήσουν για 200,000 είναι πις οφ κεικ!


Καθήστε και θα δείτε! (Άντε, ευρετήριο λαμογιών σας δώσαμε πάλι!)


Ο Βοσκός με τα Μουρέλα


Δεν υπάρχουν σχόλια: