Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Το αποτέλεσμα των Εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012 προκάλεσε σεισμό εννέα Ρίχτερ στον πολιτικό χάρτη της χώρας, περιορίζοντας στο ελάχιστο τα εκλογικά ποσοστά, τα μικρότερα από ιδρύσεώς τους, των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων εξουσίας. Αυτών των κομμάτων που γέννησαν και ανέθρεψαν το τέρας-κράτος της διαπλοκής, της διαφθοράς, της ατιμωρησίας και κυρίως επέφεραν την κατάλυση της Δημοκρατίας, στα χρόνια της μεταπολιτευτικής τους παντοδυναμίας, μετατρέποντας το πολίτευμα της πατρίδας μας από Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία σε πλήρη κομματοκρατία-τυραννία.....
Η συντριβή τους ήταν τόσο μεγάλη που και σήμερα αρκετές ημέρες μετά τις εκλογές, οι εκπρόσωποί τους δεν έχουν καταλάβει τι πραγματικά συνέβη την περασμένη Κυριακή και αδυνατώντας να πάρουν το πολιτικό μήνυμα, αλλά και το οργισμένο σιχτίρισμα του Ελληνικού λαού, συνεχίζουν να παπαγαλίζουν στα διάφορα ΜΜΕ, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για το μεγάλο κακό που προξένησαν στον λαό μας και στην πατρίδα μας. Μετά την εκλογική συντριβή λοιπόν, αυτών των δύο πρώην κομμάτων εξουσίας θα ακολουθήσει με μαθηματική ακρίβεια και η κατάρρευση των κομματικών τους μηχανισμών που αποτελείται από στρατιές ολόκληρες, οι οποίες στελεχώνουν τις διοικήσεις όλου του δημόσιου τομέα, αυτού του Γίγαντα-Κράτους που τώρα γονάτισε και σε λίγο θα πέσει και θα κατακερματιστεί, αφού προηγουμένως υπάρξουν οι τελευταίες απελπισμένες σπασμωδικές αντιδράσεις.
Αποκωδικοποιώντας προσεκτικά την απόφαση του Ελληνικού λαού στις 6 Μαΐου 2012, θα παρατηρήσουμε  πως ο λαός μας έδωσε εντολή στους πολιτικούς ταγούς της χώρας, να κυβερνηθεί όχι πια από μονοκομματικές κυβερνήσεις, οι οποίες τον οδήγησαν στην ηθική, πολιτική, κοινωνική και οικονομική χρεοκοπία, αλλά από συνεργασίες κομμάτων Εθνικής Ενότητας, που στόχο θα έχουν να βγάλουν την χώρα από τις δαγκάνες του επαχθούς Μνημονίου και άμεσα να θέσουν τα θεσμικά θεμέλια  για την λειτουργία σωστής Δημοκρατίας. Μιας δημοκρατίας που θα βασίζεται στις θεμελιώδεις αρχές του Δικαίου, της Ισονομίας, της Ελευθερίας, του Ελληνικού Φρονήματος, της πλήρους εξασφάλισης της Εθνικής μας Κυριαρχίας αλλά και της επίλυσης του τεράστιου προβλήματος των λαθρομεταναστών που κατατρώγει τα σωθικά  της πατρίδος μας και αλλοιώνει την πληθυσμιακή της σύνθεση και όχι στις αρχές της ιδιοτέλειας  και της σκοπιμότητας.
Επί της ουσίας λοιπόν, η λαϊκή ετυμηγορία της 6ης Μαΐου 2012 ακύρωσε πλήρως το μνημόνιο που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά του, ΛΑ.Ο.Σ και ΔΗ.ΣΥ το 2010. Έδωσε εντολή αναστολής της εφαρμογής του που οδήγησε στην δραστική περικοπή των μισθών των εργαζομένων και των συντάξεων των απόμαχων της εργασίας, στα συνεχή λουκέτα των μικροκαταστημάτων και στο πάγωμα της αγοράς λόγω της μη ύπαρξης ρευστότητας, του παγώματος της οικοδομής από όπου ζούσαν εκατοντάδες επαγγελματίες. Όλα τα παραπάνω, μαζί με την αύξηση των φόρων, την επιβολή χαρατσιών και την ακύρωση εργασιακών συμβάσεων, δημιούργησαν στρατιές ανέργων και μας οδήγησαν σε εργασιακό μεσαίωνα. Ταυτόχρονα, η ετυμηγορία του λαού μας ακύρωσε και τη δανειακή σύμβαση που ψήφισε η Κυβέρνηση Παπαδήμου, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ το 2012. Μια δανειακή σύμβαση που απεμπολεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τον προσεχή Ιούνιο θα εφαρμόσει φοροεισπρακτικά μέτρα κατά του λαού και είναι καταρχήν της τάξεως των 11,8 δις €. Άλλωστε, επί του πρακτέου, σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος, ανώτατο όργανο εξουσίας δεν είναι το Κοινοβούλιο αλλά ο κυρίαρχος Λαός.
Στις πρόσφατες εκλογές ο Ελληνικός λαός ψήφισε δημοκρατικότατα και με αυξημένη περίσκεψη αντιλαμβανόμενος την σπουδαιότητα αυτών των εκλογών. Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών οδήγησε στο Ελληνικό κοινοβούλιο, τον Ναό της Δημοκρατίας, επτά κόμματα. Ανέδειξε νικητές της εκλογικής αναμέτρησης, τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και την «Χρυσή Αυγή». Ποιοι λοιπόν, έχουν το δικαίωμα να αναθεματίζουν κάποια εξ αυτών; Ποιοι τους εξουσιοδότησαν να αμφισβητούν την  Εθνική Επιταγή-Προσταγή του αποτελέσματος των εκλογών; Ποιοι είναι εκείνοι οι «δημοκράταροι» που αμφισβητούν την θέληση των χιλιάδων συνελλήνων που ψήφισαν αυτά τα κόμματα, όταν αυτοί, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κυβερνώντας επί 38 χρόνια κατήργησαν την Δημοκρατία και εγκατέστησαν στην πατρίδα μας μια στυγνή δικτατορία των εχόντων και των κατεχόντων, διαιρώντας τους Έλληνες σε πληβείους και προύχοντες; Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν πως ο Ελληνικός Λαός δεν τους έχει πια καμιά εμπιστοσύνη και τοποθέτησε το προϊόν της πολιτικής τους, την Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο δίκην χωροφύλακα προκειμένου να τους επιτηρεί; Από πότε για αυτούς το νόμιμο, πρέπει να είναι και ηθικό; Δηλαδή, βεβαιώνουν ότι είναι ανήθικοι; Αιδώς ψευτοκουλτουριάρηδες.  Ακόμη και ο «Εθνάρχης» Κωνσταντίνος Καραμανλής νομιμοποίησε τους κουμουνιστές και από ταραξίες του πεζοδρομίου τους «έβαλε» στην Βουλή και τους ανάγκασε να είναι νομοταγείς και υπεύθυνοι.
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012 σήμανε επιπλέον, την διάλυση του δικομματισμού και οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς προσπαθούν να μαζέψουν τα συντρίμμια τους. Δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ούτε στα πλέον εφιαλτικά όνειρά τους πως θα είχαν υποστεί τέτοιας έκτασης καταποντισμό. Είναι σίγουρο πως μετά από αυτά τα αποτελέσματα οι εξελίξεις στα πρώην μεγάλα κόμματα εξουσίας θα είναι ραγδαίες και θα συμπαρασύρουν και τους αρχηγούς τους, οι οποίοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της συντριβής των κομμάτων τους. Γι΄αυτό καθημερινά πληθαίνουν οι εσωκομματικές φωνές αντίδρασης και διαμαρτυρίας. Αυτά τα δυο κόμματα της σαπίλας, δεν έχουν πεθάνει τελείως. Αντλούν ακόμη την όποια δύναμη από το πελατειακό κράτος που εγκαθίδρυσαν στα χρόνια της παντοδυναμίας τους. Έτσι, παρά τα χαμηλά τους ποσοστά, μπόρεσαν και εξέλεξαν όλους εκείνους τους νεοφιλελεύθερους εκφραστές και  υποστηρικτές της Νέας τάξης πραγμάτων για την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Απτά παραδείγματα η εκλογή των κ.κ. Σκανδαλίδη, Λοβέρδου, Χρυσοχοΐδη, Κακλαμάνη, Παυλόπουλου, Ψυχάρη, Αβραμόπουλου, Κεφαλογιάννη, Μητσοτάκη, Χατζηδάκη, Βαρβιτσιώτη και τόσων άλλων, οι οποίοι έχουν άρρηκτα συνδέσει το όνομά τους με την διάλυση της πατρίδος μας.  Επίσης, οι ψηφοφόροι της ΝΔ εξέλεξαν, τους προσφάτως αυτομολήσαντες από το ΛΑ.Ο.Σ «υπερπατριώτες» κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη. Ταυτόχρονα, ο κ. Σαμαράς στην δύνη των γεγονότων προσπαθεί να περισυλλέξει τα υπόλοιπα πολιτικά σκουπίδια της Παγκοσμιοποίησης, δηλαδή των κομμάτων της ΔΗ.ΣΥ και της «Δράσης», με το δήθεν προσκλητήριο της Κεντροδεξιάς παράταξης. Αλήθεια ποιας Κεντροδεξιάς παράταξης; Αυτής που την αποτελούν οι νεοφιλελεύθεροι του αχαλίνωτου καπιταλισμού; Επιτέλους, στο κόμμα της ΝΔ υπάρχουν ακόμη κάποια ψήγματα, της Λαϊκής-Πατριωτικής δεξιάς;
Βέβαια, αποδέκτης του μηνύματος του Ελληνικού λαού ήταν και οι εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση που πρέπει να πάψουν να μας μεταχειρίζονται ως δανειολήπτες και να μας αντιμετωπίσουν ως ισότιμους εταίρους. Γνωρίζουν πως πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδος θα σημάνει την διάλυση της ευρωζώνης μετά και την άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται δυο από τις πλέον ισχυρές βιομηχανικές χώρες της Ευρώπης και μέλη της ευρωζώνης, δηλαδή η Ισπανία και η Ιταλία. Όσο, όμως, δεν υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση να τους υπενθυμίσει τα παραπάνω, αυτοί θα εξακολουθούν να παρεμβαίνουν στα εσωτερικά μας, εκβιάζοντας και τρομοκρατώντας πως θα μας διώξουν από την ΕΕ, ενώ κάτι τέτοιο από πουθενά δεν προκύπτει και δεν προβλέπεται, ενισχύοντας την τρομολαγνεία της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, δηλαδή των μνημονιακών κομμάτων. Των κομμάτων εκείνων που συνεπικουρούνται από τα ΜΜΕ της προπαγάνδας και της ευνουχισμένης ενημέρωσης του Ελληνικού λαού, τα οποία με την σειρά τους εξυπηρετούν μόνο νταβατζήδες του μεγάλου κεφαλαίου και της διαπλοκής. Αυτή η στάση των ΜΜΕ οδηγεί στην πλήρη ανασύνταξη του σάπιου πολιτικού συστήματος σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού. Το τσουνάμι που ακολουθεί από τον πολιτικό σεισμό της Ελλάδας θα δημιουργήσει δυνατούς τριγμούς και πελώρια ρήγματα στην Ε.Ε. και στις αγορές των κερδοσκόπων που θέλουν να κυβερνήσουν ολόκληρο τον πλανήτη.
              Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, έχουν ξεκινήσει ασύστολη προπαγάνδα παραπληροφόρησης του Ελληνικού λαού κατά των νικητών των πρόσφατων εκλογών. Ακύρωσαν, δυναμιτίζοντας τις διερευνητικές εντολές που έλαβαν για την σύσταση Κυβέρνησης με βάσει τα εκλογικά αποτελέσματα. Προσπαθούν στα σατανικά τους σχέδια να συμπεριλάβουν στον σχηματισμό Κυβέρνησης και την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ, παρότι θα μπορούσαν να σχηματίσουν μνημονιακή κυβέρνηση από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗ.ΜΑΡ.
              Συνεπώς, όλα δείχνουν πως οδηγούμαστε σε νέες εκλογές εντός του Ιουνίου και ο Ελληνικός λαός θα αποτελειώσει το έργο που ξεκίνησε στις 6 Μαΐου 2012. Αλλοίμονο, εάν ο λαός μας υποκύψει στα τρομοκρατικά διλλήματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι θα εντείνουν τους ωμούς εκβιασμούς τους προκειμένου αυτοί οι πολιτικοί βρικόλακες να πιούν και το εναπομείναν αίμα του λαού. Θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να θυμούνται πως αυτά τα δυο κόμματα με τις πολιτικές τους οδήγησαν τους Έλληνες στις αυτοκτονίες, στην μιζέρια, στην ανέχεια, στον υποσιτισμό των παιδιών μας, στην εξαθλίωση του λαού μας και της απεμπόλησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Θα πρέπει να θυμούνται πως αυτά τα δυο κόμματα εφαρμόζουν απόλυτα τις επιταγές των τοκογλύφων κερδοσκόπων δανειστών μας.
              Άλλωστε, όπως είχε πει ο λογοτέχνης-ποιητής Ισπανός, Θερνάντες: «Η ιστορία είναι θεματοφύλακας των μεγάλων πράξεων, μάρτυρας για το παρελθόν, παράδειγμα προς μίμηση για το παρόν και σύμβουλός μας ανεκτίμητος για ότι αφορά στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: