Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ισόβια για τους δυο Αφγανούς για την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη

Σε ισόβια και 23 χρόνια κάθειρξη ο καθένας καταδικάστηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας οι δυο Αφγανοί κατηγορούμενοι για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας. Το δικαστήριο επέβαλλε και ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για ... κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος σε ένα ακόμα κατηγορούμενο ο οποίος όμως φυγοδικεί.
Στο άκουσμα της απόφασης η χήρα του Μανώλη Καντάρη που βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα ξέσπασε, φωνάζοντας «φονιάδες» στους δυο κατηγορούμενους που εκείνη την ώρα αποχωρούσαν από το δικαστήριο για να οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού.


Ήταν Μάιος του 2011 όταν οι δύο Αφγανοί, μαζί με ένα το φυγόδικο συγκατηγορούμενό τους κατάφεραν αλλεπάλληλες μαχαιριές στον άτυχο 44χρονο Μανώλη Καντάρη, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου, με σκοπό να του πάρουν τη βιντεοκάμερα που κρατούσε.

Ο Μ. Καντάρης, κάτοικος της περιοχής, είχε κατέβει από το σπίτι του, προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητο για να μεταφέρει την έγκυο γυναίκα του στο μαιευτήριο, καθώς περίμεναν το δεύτερο παιδί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: