Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Κότα λιράτη ο Παστίτσιος του φταίνε τα κακά blogs

Κλασική μουτσούνα αναρχοφασιστοαριστερου που για όλα φταίει το γαμημένο το σύστημα και η πουτάνα η κοινωνία ο 27χρονος μίλησε για πρώτη φορά για τη σελίδα στο Facebook «Γέροντας Παστίτσιος»
Υπήρξε το πρόσωπο των ημερών. Ένας ολόκληρος κρατικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε προκειμένου να τον συλλάβει. Ο λόγος για τον 27χρονο διαχειριστή της ιστοσελίδας «Γέρων Παστίτσιος», ο οποίος μίλησε ...
αποκλειστικά στο www.koutipandoras.gr, και στον Κώστα Βαξεβάνη, για την περιπέτειά του.( η σε αυτόν θα μιλούσε η στον σύντροφο Κουλογλου )

Όπως επισημαίνει ο ίδιος σκοπός του δεν ήταν να προσβάλλει το Γέροντα Παΐσιο αλλά περισσότερο να σατιρίσει τα όσα κατά καιρούς αναφέρονται για τις διάφορες προφητείες και θαύματα, που σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και άνθρωποι της εκκλησίας αναφέρουν ότι δεν έγιναν ποτέ, ενώ κάποιοι πλουτίζουν επικαλώντας τα.
Μιλά ακόμη και για το περίφημο θαύμα, το οποίο αναπαράχθηκε από δεκάδες blogs και sites, το οποίο όπως λέει το προώθησε προκειμένου να δείξει το πόσο ευκολόπιστοι είναι κάποιοι αλλά και το πόσο αναξιόπιστα είναι τα blogs.
Αναφέρει ακόμη το πώς κινήθηκαν οι Αρχές προκειμένου να τον συλλάβουν και υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ότι αυτό που ενόχλησε πιο πολύ ήταν η τρομακτική δημοφιλία που απέκτησε η σελίδα τον τελευταίο μήνα, καθώς εδώ και ένα χρόνο λειτουργούσε δίχως κανένα πρόβλημα. Και σημειώνει ότι όλα έγιναν επειδή δεν μπορούν να ασχοληθούν με τα ουσιώδη που απασχολούν την καθημερινότητα και βρήκαν την περίπτωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: