Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Τσίπρας: "Είμαστε έτοιμοι". Προχώρα Αλέξη σε εκλογές, μαζί σου εμείς...




..αλλά άσε τα μισόλογα και πάρε την ευθύνη των εκλογών, ώστε να διαχειριστείς εσύ την καυτή πατάτα. Όχι, λεονταρισμούς με τη βεβαιότητα, ότι δεν θα εκλεγείς, άρα εκ του ασφαλούς μπορείς να ροκανίζεις όσους φοράνε τη βαριά φανέλα !

Τσίπρας (αποσπάσματα): «Η τρικομματική μνημονιακή κοινοπραξία βρίσκεται πια σε αποσύνθεση και κατάρρευση. Δεν έχει πια ..



ούτε κοινοβουλευτική πλειοψηφία να περάσει το νομοσχέδιο διάλυσης της κοινωνίας. Οι 179 βουλευτές που ψήφισαν τις προγραμματικές δηλώσεις έγιναν πια 148 στη ψηφοφορία για το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου. Πλέον οι μάσκες έπεσαν»

«Είμαστε έτοιμοι να αποκρούσουμε την καταστροφή. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα. Και καλούμε τις υγιείς δυνάμεις τις κοινωνικές δυνάμεις, τον ελληνικό λαό -γι αυτό και βρίσκομαι σήμερα στο Εργατικό Κέντρο- Καλούμε τους εργαζόμενους, με τη δυναμική τους παρουσία, να δώσουν τέλος σ΄ αυτόν το διαρκή εκβιασμό, να δώσουν τέλος σε μια πολιτική που συνθλίβει την ίδια την προοπτική επιβίωσης της χώρας, σε μια πολιτική που μετατρέπει τη χώρα σε οικονομική αποικία».

Ασπίδα ο Λαφαζάνης




Ταχάλια

Δεν υπάρχουν σχόλια: