Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πλήρης ταύτιση ΑΝ.ΕΛΛ. με ΣΥΡΙΖΑ στο Σκοπιανό

Οι "πατριώτες" του Καμμένου (στα στελέχη αναφερόμαστε όχι στους αγνούς εξαπατημένους οπαδούς), έβαλαν την κομματική εμπάθεια πάνω από τα εθνικά θέματα και αντί να απαντήσουν ή να σχολιάσουν τις περίεργες θέσεις περίεργων του ΣΥΡΙΖΑ που ενθαρρύνουν τη Σκοπιανή αδιαλλαξία, αναφέρονται..
στην ανακοίνωσή τους μόνο στη Ν.Δ. και φυσικά στον Αντώνη Σαμαρά !

Ούτε λέξη για τους περίεργους του ΣΥΡΙΖΑ -στο βάθος του μυαλού η μελλοντική συστέγαση γαρ ..
Το ίδιο έπραξε άλλωστε και η βουλευτής Θεσσαλονίκης των ΑΝ.ΕΛΛ. Χρυσούλα Γιαταγάνα, στην ερώτησή της, στην οποία επίσης απέφυγε να αναφερθεί στο ΣΥΡΙΖΑ (εδώ). Σπέκουλα στο πολύπλοκο ζήτημα, με ψευτοπατριωτικές κορώνες του στυλ "δεν παραδίνουμε το όνομα της Μακεδονίας μας (λες και δεν το άρπαξαν μόνοι τους οι Σκοπιανοί και περιμένουν εμάς να τους το δώσουμε !!!) και συνεχής αποπροσανατολισμός από όλους τους πολιτικάντηδες, που νομίζουν ότι ο κόσμος ενθουσιάζεται με ψευτοπατριωτικές ιαχές!

To "Σκοπιανό" δεν λύνεται με πλειοδοσία πατριωτικής κορώνας -αυτό το κάνει εύκολα και η ...γιαγιά του Καμμένου-, αλλά με εθνική συνεργασία, χωρίς κομματικά στεγανά.


Αντί να μιλούν για τον παραληρηματικό υπερεθνικισμό των  Σκοπιανών, που βρίσκει συμμάχους στο ΣΥΡΙΖΑ, ξιφουλκούν εναντίον του Σαμαρά, λες και ο Σαμαράς έγραψε το σύνταγμα των Σκοπίων ή ο Σαμαράς έστησε το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια ! Θέλουν να πάει ο Σαμαράς στη Βουλή για να ρεφάρουν σε ψευτοπατριωτισμό ! Να τους δείχνει η τηλεόραση να "μην πουλάνε το όνομα", λες και το κρατάμε στο χέρι μας και μας το ζητάνε οι Σκοπιανοί, ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!!! Λες και αν φωνάξουμε δυνατά "δεν παραδίδουμε το όνομα", θα σταματήσουν οι Αμερικάνοι ή οι Ρώσοι να τους λένε Μακεδόνες! Έλεος πιά με τους πατριδέμπορους!
Δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν για τα εθνικά θέματα, παρά μόνο για το κακώς νοούμενο κομματικό συμφέρον, αντίθετα με σοβαρούς πολιτικούς όπως ο Μάρκος Μπόλαρης, που τοποθετήθηκε ώριμα και πειστικά, χωρίς τα "παιδικά πείσματα" Καμμένου και τις μικροπρέπειες (εδώ)
Η απάντηση των ΑΝ.ΕΛ. στον Γ.Μουρούτη για το Σκοπιανό
(από το enikos.gr)
«O πρωθυπουργός οφείλει να πάψει να κρύβεται και να προσέλθει στο βήμα της Βουλής, και να απαντήσει στην σχετική επίκαιρη ερώτηση για το Σκοπιανό, την οποία ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος του έχει υποβάλλει πέντε συνολικά φορές», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Γ. Μοίρας.
Αναφερόμενος στην χθεσινοβραδινή παρέμβαση του κ. Γιώργου Μουρούτη, διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Μοίρας αναφέρει στην ανακοίνωση ότι «η χθεσινοβραδινή παρέμβαση μέσω social media του επικεφαλής Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου ενισχύει καθοριστικά την επιβεβαίωση της άποψης ότι πίσω από τις αποχωρήσεις από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τις δήθεν πολιτικές καταγγελίες, βρίσκεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός».
«Κατά τ’ άλλα, ενώ ο κ. Σαμαράς υποτίθεται ότι διαπραγματεύεται, με όση ισχύ μπορεί να διαθέτει ένας πρωθυπουργός που ‘χει παραδώσει σημαντικό μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, απλά και μόνο την έκταση της χρήσης του όρου Μακεδονία από τα Σκόπια», συνεχίζει η ανακοίνωση, «ο επικεφαλής Τύπου που έχει ορίσει, καλεί τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να δώσουμε το δικό μας στίγμα για το Σκοπιανό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: