Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Σε δίκη για απόπειρα εκβιασμού, σε βαθμό κακουργήματος ο Παπαγιάννης του Fimotro

«Έφτασε η ώρα να βγει (και επισήμως) η κουκούλα από τον κουκουλοφόρο του διαδικτύου, Γιάννη Παπαγιάννη, γεννήτορα και ιδιοκτήτη της λασποβιομηχανίας του fimotro.blogspot.com.» γράφει ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ενόψει της αυριανής δίκης για απόπειρα εκβιασμού εναντίον του....

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος γράφει στο σάιτ Αixmi.gr:
«Αύριο εκδικάζεται η αγωγή, την οποία καταθέσαμε εναντίον του μαζί με την Όλγα Τρέμη, τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Μανόλη Καψή, για τις χυδαίες επιθέσεις που εξαπέλυε -κρυπτόμενος, φυσικά- εναντίον μας επί πολύ πολύ καιρό.
Η δίκη ξεκινάει επειδή αρνηθήκαμε να δεχθούμε την εξευτελιστική δήλωση μετανοίας, την οποία μας υπέβαλε χθες προς έγκριση ο συνήγορος του Παπαγιάννη. Με αυτήν δήλωνε την εκτίμηση και το σεβασμό του προς τα προσωπά μας και αποδοκίμαζε όλα όσα έχουν γραφτεί από το fimotro εναντίον μας!!! Όλα όσα έχει γράψει, δηλαδή, ο ίδιος για μας...
Ποια είναι τα πραγματικά στοιχεία:
Η Google αποκάλυψε πριν από ενάμισυ χρόνο ότι ο Παπαγιάννης, μαζί με άλλους τρεις (τα ονόματα των οποίων επιφυλάσσομαι να δημοσιοποιησω) κρύβεται πίσω από το fimotro.
Στη συνέχεια, η Δικαιοσύνη άσκησε ποινική δίωξη εναντίον τους, για απειλή κατά της ζωής του γιού μου και της δικής μου.
Γιατί;
Διότι μετά την κατάθεση της αγωγής άρχισα να δέχομαι απειλητικά μέιλ και τηλεφωνήματα, τα οποία είχαν πανομοιότυπο περιεχόμενο με τα ελεεινά δημοσιεύματα του fimotro. Τη μιά μέρα χυδαιολογούσε εναντίον μου ο Παπαγιάννης και την επομένη ερχόταν το απειλητικό μέιλ για τη ζωή μας.
Η Δικαιοσύνη, μάλιστα, πήγε ένα βήμα παραπέρα: χαρακτήρισε τον Παπαγιάννη υπεύθυνο του blog, και τον παρέπεμψε σε δίκη χωριστά από τους άλλους τρεις, τους οποίους χαρακτήρισε ως συνεργούς.
Με τον άθλιο νόμο του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου (Ιανουάριος 2012) για την «επιτάχυνση απονομής της Διακαιοσύνης», όμως, οι χιλιάδες υποθέσεις ετέθησαν στο αρχείο -και όχι, φυσικά, μόνο η συγκεκριμένη -όπως ψευδώς ισχυρίζεται (πανηγυρίζων) ο Παπαγιάννης και οι (συν)εταίροι του στο διαδίκτυο.
Με το νόμο διαφώνησαν ο πρόεδρος, ο εισαγγελέας και η ολομέλεια του Αρείου Πάγου!!!
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Οι απειλές κατά της οικογένειάς μου εξελίχθηκαν σε ανοιχτή απόπειρα εκβίασής μου. Το τελευταίο μέιλ που είχα λάβει κατέληγε με τη φράση «δώσε μας 200 χιλιάδες ευρώ, αλλιώς ετοίμασε σάβανο για το γιό σου»...
Η Δικαιοσύνη, λοιπόν, άσκησε δεύτερη ποινική δίωξη. Ο Παπαγιάννης είναι σήμερα κατηγορούμενος για απόπειρα εκβίασής μου, σε βαθμό κακουργήματος, και η υπόθεση έχει ανατεθεί σε τακτική ανάκριση.
Αυτή είναι η πλήρης αλήθεια.
Αύριο θα κρίνουν οι δικαστές τις αγωγές μας.
Αλλά, πέραν της συγκεκριμένης υπόθεσης, οι δικαστές θα κρίνουν αν η κοινωνία θα παραδοθεί στην εξουσία της κουκούλας και του υποκόσμου ή αν θα αντισταθεί, στο όνομα της νομιμότητας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

 www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: