Τρίτη 30 Απριλίου 2013

200.000 ευρώ ζητά η Μαργκαρέτ

Αποζημίωση της τάξης των 200.000 ευρώ ζητά η Μαργαρίτα Παπανδρέου με αγωγή που κατάθεσε εναντίον των εφημερίδων «Πρώτο Θέμα», «Δημοκρατία» και «Βήμα της Κυριακής» για δημοσιεύματα που αφορούν την εμπλοκή της στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ μέσω της εταιρείας του ισραηλινού επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και του λογαριασμού των 550 εκατομμυρίων ευρώ....

Η μητέρα του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στην αγωγή της στρέφεται παράλληλα εναντίον των Στυλιανού Στασινόπουλου, Νικόλαου Λέκκα και του Ευάγγελου Καραμάνου, στελεχών του ΣΔΟΕ.

Τέλος, ζητά 6μηνη προσωποκράτηση για τους εκδότες των τριών εφημερίδων ενώ στρέφεται και εναντίον της δημοσιογράφου του Βήματος Ιωάννας Παπαδάκου.

«Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι άνανδρα, με ψέματα, επιχείρησαν να αμαυρώσουν το όνομά μου και το όνομα Παπανδρέου. Η οικογένειά μου, να το ξέρουν όλοι, δεν θα υποκύψει ποτέ στα κατεστημένα συμφέροντα. Όσο κι αν μας χτυπάνε, όσα ψέματα κι αν χρησιμοποιήσουν, όσα σχέδια κι αν εκπονήσουν» δήλωσε η Μαργαρίτα Παπανδρέου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: