Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Πλήρης επιβεβαίωση του περιοδικού «Επίκαιρα» για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή και τις υποκλοπές

Τα ρεπορτάζ του περιοδικού «Επίκαιρα» για την ύπαρξη Σχεδίου Δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή αλλά και για τη διασύνδεσή της υπόθεσης με αυτή των τηλεφωνικών υποκλοπών...

Πλήρης επιβεβαίωση της δημοσιογραφικής ομάδας των «Επικαίρων» για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή και τις υποκλοπές - Όλο το ρεπορτάζΣύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα στοιχεία των δύο δικογραφιών, που έχουν σχηματιστεί κατ΄αγνώστων δραστών και βρίσκονται σε τακτική ανάκριση, οδηγούν σε ενδείξεις ότι τόσο οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις επιφανών πολιτών με πρώτο τον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό όσο και το...
αποκαλούμενο σχέδιο δολοφονίας του κ. Καραμανλή, αποτελούν περιστατικά που πιθανολογείται πως έχουν «κοινή γραμμή» και «κοινή αφετηρία».


Δικαστικές πηγές φαίνεται να θεωρούν ότι η υπόθεση της παρακολούθησης των κινήσεων του τότε πρωθυπουργού και μελών της οικογένειάς του, που δημοσιοποιήθηκε στον Τύπο με παράθεση εγγράφων της ΕΥΠ και «αναφορές Ρώσων πρακτόρων», αλλά και η παρακολούθηση συνομιλιών τού τότε πρωθυπουργού έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό: Αποτελούν ενέργειες κατασκοπείας σε βάρος κρατικών αξιωματούχων, με κοινό στόχο και στις δύο, τον πρωθυπουργό της χώρας.

Τα «Επίκαιρα» στο τεύχος 174, στις 14 Φεβρουαρίου 2013, αποκάλυψαν την πορεία της έρευνας που οδηγούσε τη Δικαιοσύνη στην ενοποίηση των υποθέσεων:

Αποκάλυψη: «Αγγίζουν» τα Ξένα Κέντρα πίσω από την επιχείρηση αποσταθεροποίησης της χώρας - Η ηγεσία της Δικαιοσύνης αποφάσισε την ενοποίηση των φακέλων υποκλοπές, σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή Δεκέμβριος 2008, για τους οποίους διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση.


Διαβάστε όλα τα στοιχεία από τη μεγάλη αποκάλυψη του περιοδικού «Επίκαιρα» στις 16 Ιουνίου 2011 για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: