Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Υποβιβάζεται η ΑΕΚ ολόκληρη η απόφαση της ΕΠΟ

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση, η τιμωρία της Ένωσης μένει ως έχει και εκείνη οδεύει στη Football League!
Όπως ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή, η τιμωρία της ΑΕΚ μένει ως έχει, δηλαδή, αφαίρεση τριών βαθμών από αυτό πρωτάθλημα, μηδενισμός για το παιχνίδι με τον....
Πανθρακικό, αφαίρεση δύο βαθμών από το νέο πρωτάθλημα, και πρόστιμο 4.000 ευρώ.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η ΑΕΚ να οδεύει στην Football League!

Η ανακοίνωση

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄αριθμ.129/19-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ SUPER LEAGUE.

2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ.123/21-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΠΟ, της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΙΔΗ.

3.Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΕ ΧΡΥΣΟΥ κατά του υπ΄ αριθμ. 7/16-4-2013 πρακτικού της Επιτροπής Κανονισμών της ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ (ΔΣ 16-4-2013) και του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ.

4. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση του ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΓΑΡΜΠΗ-Μέλους ΔΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κατά της υπ΄ αριθμ. 38 /12-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

5.Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΟ ΠΑΞΩΝ κατά της υπ΄αριθμ.226/2-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και του σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση . Διακρατεί και δικάζει κατ΄ ουσία την υπόθεση. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ και ΑΟ ΠΑΞΟΙ σε ημερομηνία που θα καθοριστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: