Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την απαγόρευση να μοιράσει τρόφιμα σε Ελληνες

Παράνομη απαγόρευση της διανομής τροφίμων στο Σύνταγμα - Επίθεση με χημικά σε απόρους και ηλικιωμένους - Προσαγωγές ακόμη και οδηγών φορτηγών!
Στις 10μμ θα διεξαχθεί κανονικά η δράση κοινωνικής αλληλεγγύης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών - Δηλιγιάννη 50 Σταθμός Λαρίσης...

Νωρίς σήμερα το πρωί, το παράνομο και ανθελληνικό κράτος του Σαμαρά, του Καμίνη και των λαθρομεταναστών χτύπησε με χημικά, απόρους και πολυτέκνους. Η πλατεία Συντάγματος αποκλείστηκε από διμοιρίες ΜΑΤ και εκατοντάδες αστυνομικούς και η πρόσβαση σε αυτή κατέστη αδύνατη. Παρ' όλα αυτά, τα μέλη του τομέα κοινωνικής αλληλεγγύης και βουλευτές του Κινήματος κατάφεραν να φτάσουν στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος, μαζί με ένα φορτηγό με τόνους κρέατος. Εκεί εξελίχθηκαν θλιβερές σκηνές με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον οδηγό και να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών κατά πολιτών και κυρίως βουλευτών. Παρ' όλα αυτά η ομάδα μας παρέμεινε στο σημείο και ξεκίνησε μάλιστα τη διανομή των τροφίμων σε απόρους συμπολίτες μας, οι οποίοι είχαν επίχης δεχθεί χημικά.
Βλέποντας το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και οι επίορκοι προϊστάμενοι της αστυνομίας ότι το σχέδιο του Καμίνη και του Δένδια έβαινε προς παταγώδη αποτυχία, μεταχειρίστηκαν άλλα μέσα. Σε άλλα σημεία των Αθηνών αστυνομικά οχήματα σταμάτησαν τα φορτηγά με τα υπόλοιπα τρόφιμα και προσήγαγαν τους οδηγούς τους. Έτσι η διανομή τροφίμων ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Κατόπιν σύσκεψης, τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί η δράση κοινωνικής αλληλεγγύης στα γραφεία της οδού Δηλιγιάννη. Έπειτα από πιέσεις προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οδηγοί - που τους είχαν αφαιρεθεί ακόμα και τα κλειδιά των οχημάτων τους - αφέθηκαν ελεύθεροι. Το παράνομο κράτος των υπαλλήλων των τοκογλύφων έδειξε για μία ακόμη φορά το ανθελληνικό του πρόσωπο. Οι υπεύθυνοι για τις σημερινές αθλιότητες θα λογοδοτήσουν, όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Η διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής θα διεξαχθεί κανονικά στις 10μμ στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Δεν υπάρχουν σχόλια: