Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Λείπουν κορμιά για τη "νόρμα"

Από τον χρήστη του twitter LavrentisBeria3

Σύντροφοι

Για άλλη μια φόρα γινόμαστε μάρτυρες των φασιστικών τους συμπεριφορών. Για άλλη μια φορά τα ΜΜΕ-μαριονέτες των τραστ σιωπούν μπροστά στο έγκλημα κατά του λαϊκού κινήματος. Η λυκοφιλία της Ε.Ε. είναι ΞΑΝΑ μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια φίμωσης των αγώνων μας.....


Σύντροφοι. Γινόμαστε ένα κορμί. Σηκώνουμε τις σφιγμένες γροθιές μας και βροντοφωνάζουμε:

ΟΧΙ στα πανούργα σχέδιά τους για την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου-μιάσματος. Ένα νομοσχέδιο συντεταγμένο από ύποπτα κέντρα, κομμένο και ραμμένο με μοναδικό σκοπό την ποινικοποίηση της ταξικής πάλης.

Γιατί, αναρωτιέμαι σύντροφοι, ΠΩΣ θα μπορέσουμε να «κρεμάσουμε τον τελευταίο καπιταλιστή με τα έντερα του τελευταίου πατριώτη» αν ψηφιστεί το κατάπτυστο αυτό σχέδιο νόμου το οποίο θα θεωρεί, αυθαίρετα, το κοκορέτσι καπιταλιστών «υποκίνηση σε βία»;

Πώς θα μπορέσουμε να εκτοπίσουμε στα κέντρα εργασίας της Σιβηρίας τους μη ταξικά καθαρούς συντρόφους, όταν αυτό θα θεωρείται «κοινωνικός ρατσισμός»;

Ποια διεστραμμένα, πραγματικά, μυαλά συνέλαβαν την ιδέα της δίωξης ως ποινικό αδίκημα την «άρνηση» ή  «εκμηδένιση»  της σημασίας εγκλημάτων;

Σύντροφοι. Μόνο φανατικοί αντικομουνιστές σε διατεταγμένη υπηρεσία θα μπορούσαν να  θεωρούν «άρνηση εγκλήματος» την Κομματική Αλήθεια που αντικρούει την δυτική προπαγάνδα των δήθεν εκατομμυρίων νεκρών επί Στάλιν, Μάο και Πωλ Ποτ. Υπάρχει και σχετικό αναλυτικό άρθρο στην Πράβδα για το ζήτημα. Διαβάστε το για να μην έχετε κενά.

Εμείς, σύντροφοι,  το λέμε καθάρια. Αυτές οι προτάσεις δεν έχουν στόχο το ρατσισμό.  Έχουν στόχο να ποινικοποιήσουν τους λαϊκούς αγώνες και την μονάκριβή μας ιδεολογία.

Σύντροφοι, ΔΕΝ δεχόμαστε να υποκύψουμε στο ξαναγράψιμο της ιστορίας στα μέτρα των ιμπεριαλιστών.

Σύντροφοι. Είναι αδίστακτοι. Θα αλλάξουν τον ρου της ιστορίας  κατά το δοκούν. Θα βαφτίσουν την εκδρομή στο Αφγανιστάν «εισβολή». Τον περίπατο των αρμάτων μας στην Βουδαπέστη «επέμβαση».

Δεν θα σταματήσουν πουθενά και σε τίποτα. Θα φτάσουν να μας καταλογίσουν ευθύνες και για το Κατύν. Φτηνή προπαγάνδα. Η Ρωσική Δούμα που αναγνώρισε το έγκλημα αποτελείται από προδότες. Τα έγγραφα με την υπογραφή μου είναι πλαστά. Αυτές τις αλήθειες θέλουν να φιμώσουν σύντροφοι. Αλλά, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Σύντροφοι. Ο πολύπειρος λαός θα  απομονώσει τα τσιράκια του σάπιου συστήματος που εφαρμόζουν την θεωρία των δύο άκρων, με σκοπό να αποπροσανατολίσουν την νέα γενιά.

Όμως ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ.

Σύντροφοι. Δάκρυα επαναστατικής χαράς κυλούν στα μάγουλα μου, όταν βλέπω τον εργάτη, τον αγρότη, τον σπουδαστή, να χειροκροτούν αυθόρμητα την πεφωτισμένη ηγεσία του Κόμματος, πίσω από τους φαντάρους με τα ΑΚ-47 και τα λυσσασμένα λυκόσκυλα.

Είναι ξεκάθαρο. Ο λαός είναι σε εγρήγορση. Αποτελεί ακλόνητο μπλόκι στα κύματα της συκοφαντίας και του οπορτουνισμού. Θα βάλει τους ιμπεριαλιστές στην θέση τους. Όπως στην θέση τους στα ορυχεία θα μπουν και όσοι προδοτικά χτυπούν το Κόμμα εκ των έσω.

Venceremos.

ΥΓ: Σύντροφοι. Με την επικαιρότητα, με αυτά και με αυτά,  δεν βλέπω να πιάνουμε το budget εκκαθαρίσεων για το Μάη. Για αυτό σας εφιστώ την προσοχή στα σχόλια. Μας λείπουν κορμιά για τη νόρμα και θα είμαι αμείλικτος.  Εκτός αν γίνει κανένα θαύμα και κάτσει κανένας λιμός, πρώτα ο Ιωσήφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: