Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι κι ο Αντώνης Μανιτάκης ....Νεφελίμ

Από το Ταχάλια

Την υπόθεση με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης τη διαβάσατε εδώ. Κάποιος μπήκε στη wikipedia, την ελεύθερη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια, στην οποία ο καθένας μπορεί να τροποποιήσει άρθρο και να γράψει τη μαλακία του και πρόσθεσε τη φράση "Θρήσκευμα: Εβραίος Σιωνιστής". Πρόσθεσε επίσης...
στο λήμμα, δεκάδες άλλες μπούρδες, που δεν μπορούν να περιλαμβάνονται σε άρθρο της γνωστής εγκυκλοπαίδειας. Η wikipedia έχει ένα μηχανισμό από διαχειριστές, οι οποίοι διορθώνουν τέτοιες σαχλαμάρες όταν τις δουν.
Ο σαχλμαμάρας λοιπόν, άλλαξε το άρθρο, πρόσθεσε τη λέξη "δωσιλογική" μπροστά από το "κυβέρνηση Σαμαρά" κι άλλαξε τον τίτλο από "Μεταρρύθμισης" σε "απορρύθμισης"

Μετά, κάποιος άλλος σαχλαμάρας, άλλαξε το "εβραίος" και το έκανε "μουσουλμάνος"

Μετά, κάποιος άλλος που δεν είχε δουλειά, πρόσθεσε το "αρχαίος Έλληνας"

Η διαδικασία αυτή είναι συνεχής στη wikipedia. Όλο και κάποιος μπαίνει για να αλλοιώσει ένα άρθρο και κάποιοι άλλοι εθελοντές, το επαναφέρουν.
Τελικά, οι διαχειριστές τους βαρέθηκαν και κλείδωσαν το λήμμα, ώστε να μην μπορεί να συνεχιστεί ο βανδαλισμός.
Η συγκεκριμένη τρολιά πάντως, μυρίζει αριστερούς "συνοδοιπόρους" του υπουργού, που θέλουν να τον πλήξουν επειδή έχει το θλιβερό προνόμιο, να συμβάλλει αυτός στη μείωση του κράτους, που όλοι υποστηρίζουν, αλλά κανείς δεν θέλει να συνδέσει το όνομά του με τη λέξη που έχει πολιτικό κόστος, δηλαδή τη λέξη που κάνει "τζιζ": απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Κάποιος άλλος σαχλαμάρας, πήρε το στιγμιότυπο με το θρήσκευμα, το οποίο δεν αναγράφεται έτσι κι αλλιώς στις βιογραφίες πολιτικών και το έκανε βούκινο (το στειλε και στο taxalia καμιά δεκαριά φορές), με τον πανηλίθιο τίτλο "η wikipedia αφαίρεσε το θρήσκευμα" λες και θα μπορούσε ποτέ να υπάρχει βιογραφία υπουργού, που να αναγράφει "Θρήσκευμα: Εβραίος Σιωνιστής".

Στον αχανή κόσμο του διαδικτύου όμως, υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι κι ακόμη περισσότεροι γελοίοι, που "διαδίδουν" κάθε μπούρδα που τους στέλνουν, για να τσιμπήσουν τα πολυπόθητα κλικς και να αυτοϊκανοποιηθούν. Υπάρχουν επίσης και πολλοί πονηροί, που θέλουν να γελοιοποιήσουν τους ήδη γελοίους, με τέτοιες χοντροκομμένες "αποκαλύψεις".
Έτσι, αν ψάξετε στο google για "μανιτάκης εβραίος" (κλικ εδώ) θα βρείτε το απαύγασμα της σαχλαμάρας και τον ηλεκτρονικό αναλφαβητισμό, στην Ελλάδα του 2013.

Ταχάλια

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αμήν, ρε φίλε... Μπράβο!