Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Άν κάποιος διερωτόταν τι περιέχει το κουτί της Πανδώρας : Λάσπη και βοθρολύματα... αυτό περιέχει...

Από τον Αντίλογο

Με ένα ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ άρθρο , το ΚτΠ πετά λάσπη και βοθρολύματα σε όποιον θεωρεί ότι ενοχλεί τα σχέδια του Κ. Βαξεβάνη και των συνεργατών του... Ολόκληρο το άρθρο (βόθρος) το αναδημοσιεύουμε παρακάτω ώστε όποιος έχει την περιέργεια να το διαβάσεινα μήν αναγκαστεί να μεταβεί εκείκαι να του χαρίσει ούτε μία επίσκεψη...

Απαντήσεις - οι θέσεις του blog- σε αυτά που αναφέρει .το ... κουτί (η  μήπως κουτοί) στο τέλος του άρθρου .

(Σχετική Αναφορά με ΚΟΚΚΙΝΟ αριθμό )
Σημειώνω μόνο ότι ,  ΠΟΤΕ δεν επικοινώνησε ο Κ. Βαξεβάνης η κάποιος από το team του (Δεοντολογία ...) για να διασταυρώσει κάτι η να πάρει την άλλη άποψη ...

Επαγγελματίες Δημοσιογράφοι βλέπεις... :)
Όχι όπως τα ερασιτεχνικά  Blog που γράφουν ότι τους κατέβει ... :)Ένα ιδιότυπο δίκτυο, που παίρνει τη μορφή παρακράτους και συκοφάντησης ανθρώπων, έχει αναπτυχθεί στο ίντερνετ .Εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία αλλά και το νομικό πλαίσιο που υπάρχει. δεκαπέντε περίπου blogs, που αλληλοσυνδέονται μεταξύ τους ως μαφιόζικο δίκτυο, χτυπάνε συγκεκριμένους ανθρώπους, κάνοντας αυτό που πρώτος θεωρητικά προσδιόρισε ο Γκαίμπελς. Συκοφαντούν συκοφαντούν, ξέροντας πως στο τέλος κάτι θα μείνει.
Τα blogs αυτά τα οποία έχουν κοινή λογική αλλά και κέντρο, μετατρέπουν την ανωνυμία του διαδικτύου, μια μεγάλη κατάκτηση του νέου μέσου, σε αλητεία.
Νομικά δεν μπορεί κάποιος να προσφύγει εναντίον τους, αφού η αποκάλυψη της ταυτότητάς τους, γίνεται από την Google, μόνο αν διαπράξουν κακούργημα και όχι πλημμέλημα, όπως η συκοφαντική δυσφήμιση. Πρέπει να τονίσουμε εδώ, πως είναι στη διακριτική ευχέρεια των αστυνομικών αρχών και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να εξασφαλίσουν ή όχι τις ταυτότητες των συκοφαντών, ανάλογα με τον τρόπο που διατυπώνουν το αίτημα στην Google. Αν δηλαδή για παράδειγμα βάλουν το θέμα πως «απειλείται ή εκβιάζεται κάποιος». Η αξιολόγηση αυτή του κινδύνου από την Αστυνομία μπορεί να οδηγήσει σε αποκάλυψη ή «συγκάλυψη».
Με τη βοήθεια ανθρώπων του διαδικτύου και στοιχεία που έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν ο blogger με το όνομα @gerogriniaris, συγκεντρώσαμε στοιχεία που οι ίδιοι έχουν παραδώσει στη δημοσιότητα, και αποκαλύπτουν εκτός από την ταυτότητά τους, τον τρόπο με τον οποίο διαπλέκονται και τις πολιτικές τους σχέσεις. Όπως θα δείτε,ο ένας από αυτούς δουλεύει στο γραφείο του υπουργού Βρούτση.
Οι ίδιοι, έχουν επεκταθεί και στα social media, μετατρέποντας ένα χώρο ελεύθερης διακίνησης ιδεών, σε πεδίο που προσπαθούν να χειραγωγήσουν. Απαξιώνουν και βρίζουν ανθρώπους, βρίζουν και επιτίθενται με αλήτικες μεθόδους και κυρίως υπονοούν «άρωμα αποκάλυψης», εκεί που αφήνουν τη μπόχα του προσωπικού τους βόθρου.
Αυτή είναι η πρώτη έρευνα «ανοιχτών πηγών» που αποκαλύπτει το στημένο και βρώμικο παιχνίδι
Η περίεργη ιστορία του Δεξί Εξτρέμ – Πώς οι «φασίστες» έγιναν Δεξί Εξτρέμ
Κάθε χρήστης στον blogger έχει έναν μοναδικό 20ψήφιο αριθμό, ο οποίος αποτελεί τη διαδικτυακή του ταυτότητα και δεν αλλάζει, ακόμη κι αν ο ίδιος, αλλάξει το όνομά του. Αυτός ο αριθμός, είναι που αποδεικνύει συχνά -όπως και στην περίπτωσή μας- τις σχέσεις των bloggers και την πορεία τους στην μικρή ιστορία του διαδικτύου.
Το blog Δεξί Εξτρέμ, γνωστό για την φιλοκυβερνητική του διάθεση και πολυδιαφημισμένο στο twitter κυρίως από στελέχη της ΝΔ, λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2008. Η ιστορία του όμως ξεκινά περίπου έναν χρόνο νωρίτερα. Τότε, χρήστης με το όνομα fasistas 1 δημιούργησε blog με όνομα «Δεξιοί Φασίστες: Μπουουου» και ηλεκτρονική διεύθυνση «fiasistes.blogspot.com».
Οι «Δεξιοί φασίστες: Μπουουου» γίνονται κατά δήλωσή τους «Δεξί Εξτρέμ»

Ο ίδιος δήλωνε ότι το όνομα είναι ειρωνικό, το προφίλ του ωστόσο είναι απολύτως ενδεικτικό των απόψεων του. Σε αυτό δηλώνει ότι είναι Ταύρος στο ζώδιο, επομένως γεννημένος μεταξύ 21 Απριλίου και 20 Μαΐου, ενώ το 2007, όποτε δημιουργεί το προφίλ, είναι 39 ετών. Γεννημένος δηλαδή το 1967. Η φωτογραφία του προφίλ, δεν είναι άλλη, από τον φοίνικα και τον στρατιώτη, δηλαδή το σύμβολο της χούντας, ενώ στις πληροφορίες για τον ίδιο γράφει πως είναι γεννημένος «επί εθνοσωτηρίου επαναστάσεως». Η ομάδα του blog «Δεξιοί Φασίστες: Μποουουυ» έχει ήδη τον Οκτώβριο 2007, τρία μέλη, τους fasistas 1, fasistas 2 και fasistas 3, οι οποίοι είναι πιθανό να γνωρίζονται από πριν, αφού είναι δύσκολο μέσα σε έναν μήνα λειτουργίας, ένα blog να αποκτήσει τρία μέλη.
Το προφίλ του fasistas 1 και τα μέλη της ομάδας «Δεξιοί Φασίστες: Μπουουου» fasistas 2 και fasistas 3

Αργότερα, τα τρία μέλη της ομάδας «Δεξιοί Φασίστες: Μπουουου, αλλάζουν όνομα. Ο πρώτος γίνεται Δεξί Εξτρέμ, ο δεύτερος Αριστερό Εξτρέμ και ο τρίτος Αμυντικό Χαφ, και δημιουργούν το blog «dexiextrem.blogspot.com».
Ο fasistas 1 γίνεται Δεξί Εξτρέμ

Ο χρήστης «Δεξί Εξτρέμ» δηλαδή ο πρώην fasistas 1 και φερόμενος ως βασικός διαχειριστής τόσο του «Δεξιοί Φασίστες: Μπουουου», όσο και του blog «Δεξί Εξτρέμ», διαθέτει προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της google, την «google plus». Σε αυτήν, ως ακόλουθοί του εμφανίζονται μεταξύ άλλων χρήστες με διαδικτυακά ονόματα «aristos arestos», «taxaliad b», «antilogosblog», ο οικονομικός αναλυτής Γ. Κ., υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές με τη Δημοκρατική Συμμαχία και ο στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη και επίσης υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές με τη Δημοκρατική Συμμαχία, Α. Ι.

Oι ακόλουθοι του Δεξί Εξτρέμ στο google plus


Οι φίλοι του Δεξί Εξτρέμ
Από τα πλέον ενδιαφέροντα προφίλ των ακολούθων του Δεξί Εξτρέμ είναι αυτό του aristos arestos, ο οποίος, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το προφίλ του στον blogger, είναι ταυτόχρονα μέλος των ομάδων Δεξί Εξτρέμ, taxalia και citypress. Ο aristos arestos, αλλάζει λίγο καιρό μετά όνομα και γίνεται babis. Από αυτό το προφίλ φαίνεται ότι τα συμβαλλόμενα κατά μία έννοια πρόσωπα είναι οι Δεξί Εξτρεμ, taxalia, citypress, Πύργος news, Έχω μάτια και βλέπω και Μ. Π., blog το οποίο ανήκε σε υποψήφιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Από τον αριθμό στο τέλος της ηλεκτρονικής διεύθυνσης μπορείτε να διαπιστώσετε ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο


Ξεκάθαρα μέλος της ομάδας είναι το antilogos. Αυτό έχει υπάρξει μέλος του citypress και του taxalia Μάλιστα, για κάποια περίοδο Δεξί Εξτρέμ μαζί με citypres και antilogosblog ήταν «παρεάκι». Αυτό φαίνεται και σήμερα στο τουίτερ από την ιδιαίτερα φιλική τους σχέση και την όμοια θεματολογία και ύφος.
Οι σχέσεις του blog antilogos με Δεξί Εξτρέμ, taxalia, και citypress

Ο μυστήριος Naxios και η παρέα του
Το Δεξί Εξτρέμ εμφανίζεται ως συνεργάτης ή φίλος του blog «naxios.blogspot.com». Εκτός από αυτό, ως συνεργάτης του Naxios, εμφανίζεται ο antilogos, ενώ τα καινούρια πρόσωπα της παρέας είναι οι «Ρεπόρτερ», o οποίος είχε εγγραφεί στον blogger με όνομα panathas και είχε υπάρξει και στο παρελθόν μέλος της ομάδας του Δεξί Εξτρέμ, dimitris, που ξεκίνησε την πορεία του στη μπλογκόσφαιρα ως Α. Κ. και Ναξιώτης.
Ο dimitris, δηλαδή ο Α. Κ. είναι εκπαιδευτικός, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη βόρειο Ελλάδα και από τις αρχές Ιουλίου, πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) στο Κιλκίς. Αυτός, εμφανίζεται να σχολιάζει αναρτήσεις σε διάφορα blogs ως isnogood και όχι iznogood όπως είναι το όνομα γνωστού προφίλ στο twitter. Εμφανίζεται επίσης, ως μέλος της ομάδας taxalia, blog το οποίο, όπως ήδη έχετε διαβάσει, ανήκει επίσης στην παρέα του Δεξί Εξτρέμ.


Σχόλιο του isnogood σε blog, με links τα οποία παραπέμπουν σε άρθρα του Α. Κ. δηλαδή δικά του

Ο Α. Κ. είναι μέλος της ομάδας taxalia. Το όνομά του έχει σβηστεί, όπως και τα ονόματα των υπολοίπων μελών από εμάς.

Ποιος είναι ο Ναξιώτης
Άλλο μέλος του naxios.bogspot.com είναι όπως είπαμε ο Ναξιώτης. Ο Ναξιώτης έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για εκβιασμό από τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ραγκούση, επειδή επί πολλές ημέρες αναρτούσε ότι επίκειται μεγάλη αποκάλυψη για τον ίδιο κατά την περίοδο που ήταν δήμαρχος Πάρου, η οποία τελικά δεν έγινε ποτέ. Σύμφωνα με όσα είχαν γραφτεί την εποχή εκείνη, ο Ναξιώτης, κάποιος με όνομα Β. Γ. εργαζόταν στο Αρσάκειο, ιδιωτικό σχολείο το οποίο βρίσκεται στο Ψυχικό, και στο γραφείο του σημερινού υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, είχε επομένως σχέσεις με τη ΝΔ.
O Ναξιώτης φέρεται ως διαχειριστής του naxios.blogspot.com

Από τα παραπάνω γίνονται ξεκάθαρες οι σχέσεις μεταξύ των περίεργων μπλόγκερς, αφού όπως προκύπτει, οι άνθρωποι του Δεξί Εξτρέμ, δηλαδή οι πρώην «Δεξιοί Φασίστες: Μπουουου» που σήμερα διαφημίζονται από τα στελέχη της ΝΔ στο twitter, συνεργάζονται με κάποιον τρόπο με ανθρώπους οι οποίοι έχουν σχέση με τη ΝΔ.
Στο παιχνίδι και οι «Αδέσμευτοι μπλόγκερς»
Οι Αδέσμευτοι μπλόγκερς, αδέσμευτοι μόνο κατ’ ευφημισμόν απ’ ότι φαίνεται, είναι blog στο οποίο μετέχει μεταξύ άλλων κάποιος Vasper, αλλά και ο Δεξί Εξτρέμ. Μεταξύ των υπολοίπων συνεργατών-φίλων των Αδέσμευτων μπλόγκερς είναι οι citypress, αντίλογος, έχω μάτια και βλέπω, Νάξιος, Τα χάλια.
Οι «Αδέσμευτοί μπλόγκερς» την περίοδο κατά την οποία ο Γιάννης Ραγκούσης κατηγορούσε τον Ναξιώτη για εκβιασμό, είχαν σπεύσει να τον υπερασπιστούν κάνοντας λόγο για λογοκρισία, ενώ τον Ιανουάριο του 2010 είχαν δεχθεί τα συγχαρητήρια του Αντώνη Σαμαρά «για την μεγάλη συνεισφορά τους στο άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία». Την είδηση αυτή έγραφε το blog taxalia.
Οι «Αδέσμευτοί μπλόγκερς» υπερασπίζονται τον Ναξιώτη και το naxios.blogspot.com. Ως συνεργάτες-φίλοι τους φαίνονται οι citypress, αντίλογος, έχω μάτια και βλέπω, Νάξιος, Τα χάλια

Τα συγχαρητήρια Σαμαρά στους «Αδέσμευτους μπλόγκερς από το taxalia.blogspot.com

Ο blogger Vasper είναι ο Β. Π., όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, ο οποίος φαίνεται να συναντιέται με ακροδεξιούς και στο blog «ΣΥΡΙΖΑ watch», του οποίου η θεματολογία θυμίζει τη σελίδα στο facebook «Παρατηρητήριο δηλώσεων Τσίπρα, Κανέλλη και λοιπών Παρανοϊκών».

Ο Β.Π. φαίνεται να έχει σχέσεις με τον κύκλο των bloggers, παρότι μέλος των «Πειρατών». Παρότι λοιπόν διαφωνεί μαζί τους, οι συνομιλίες του με τον antilogos και το Δεξί Εξτρέμ στο twitter δείχνουν μια κάποια οικειότητα.-----------------------------------------------------------------------------Απάντηση Αντίλογου: 

Χαρίζει  χαμόγελα η ανακάλυψη του (ΑΝΩΝΥΜΟΥ) συγγραφέα  για την ανωνυμία στο διαδίκτυο !!!
Είναι βλέπετε επαγγελματίες  που ΔΕΝ μπορούν (μετά από ΤΟΣΑ χρόνια παρουσίας ) να κατανοήσουν το  internet.
Το οποίο internet εξαπλώθηκε τόσο γιατί η όλη του ομορφιά , η όλη του δύναμη , το μυστήριο που το περιβάλει  είναι η ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι ηγέτες στον χώρο του internet (οι Αμερικάνοι) στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις την ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
Πρόσφατα η Αμερικανική κυβέρνηση  ΕΧΑΣΕ  μια καίρια μάχη για τον έλεγχο του internet αφού δεν κατάφερε να εφαρμόσει την νομοθεσία Act (S.968 - PROTECT IP Act of 2011).

Λεπτομέρειες ο σεβασμός στην ανωνυμία  για τον ΦΑΣΙΣΜΟ του συγγραφέα…
Δίνει εύκολες "λύσεις" (η μήπως προτείνει κάτι σε δικούς τους ανθρώπους κάτι που σε περίπτωση εφαρμογής του θα αποδειχθεί αν έχουμε πραγματικά ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ;;;) λέγοντας στις υπηρεσίες (Πρέπει να τονίσουμε εδώ, πως είναι στη διακριτική ευχέρεια των αστυνομικών αρχών και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να εξασφαλίσουν ή όχι τις ταυτότητες των συκοφαντών, ανάλογα με τον τρόπο που διατυπώνουν το αίτημα στην Google. Αν δηλαδή για παράδειγμα βάλουν το θέμα πως «απειλείται ή εκβιάζεται κάποιος». Η αξιολόγηση αυτή του κινδύνου από την Αστυνομία μπορεί να οδηγήσει σε αποκάλυψη ή «συγκάλυψη».)   με ποιον τρόπο ναΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ την νομοθεσία που ΣΕΒΕΤΑΙ  η Google …

Επειδή αυτό το blog έχει ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ , αλλά ΠΟΤΕ δεν έχει ούτε απειλήσει και φυσικά δεν έχει ΕΚΒΙΑΣΕΙ , είναι προφανής Διαδικτυακός εκφοβισμός (Cyber-bullying) από το ΚτΠ  γιατί ενοχλούνται από το μικρό αυτό blog...
Βλέπετε τόσο καιρό είχαν συνηθίσει να μην αντιδρά κανείς στις ιστορίες -παραμύθια που παρουσιάζουν σαν "έρευνα"...

Για την λάσπη που πετά σε άλλα blog και users και που αναφέρει το άρθρο αυτό δεν θα αναφερθώ αφού (υποθέτω) θα απαντήσουν πολύ καλύτερα από μένα οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι...
Όμως δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑ να εκμεταλλευθεί την (όποια) άγνοια έχει ο πολύς κόσμος στο blogging για να "αποδείξει" κάτι άλλο από αυτό που υποτίθεται είναι το BLOGGING!!!

ΟΛΟΙ (και όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΛΟΙ) οι bloggers έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το ΠΩΣ θα κάνουν τα blog τους πιο επισκέψιμα και πως θα δημιουργήσουν περισσότερα linksανάμεσα σε άλλα παρόμοια blog . 

Οι μοντελιστές έχουν links με blog άλλων μοντελιστών , οι μουσικοί με άλλων μουσικών , ταπολιτικής κατεύθυνσης blogs , φυσικά θα έχουν links με blogs πολιτικής...

Αριστερά βλέπετε τα φωτό από τα links ενός άλλου blog (που δεν έχουμε κάποια σχέση η ανταλλάξει links) για να δείτε ότι είναι κοινή πρακτική...
Έτσι και το Antilogos. 
Με τα χρόνια ( το Antilogos έκλεισε ήδη τα 6 χρόνια παρουσίας...) δημιουργούνται γνωριμίες και φιλίες...
Bloggers αναρτούν ΑΡΘΡΑ τους σε ΦΙΛΙΚΑ blogs και μιλάνε ΖΩΝΤΑΝΑ , τηλεφωνικά , με e-mail η Twitter ανταλλάσοντας απόψεις , πειράγματα , αστεία η κοντραριζόμενοι πάνω σε κάτι που διαφωνούν...
ΕΛΕΓΚΤΕΣ για το με ποιους θα  μιλάμε, με ποιους θα ανταλλάσσουμε links , σε ποια blog θα αναρτούμε τα άρθρα μας , με ποιους θα είμαστε ΦΙΛΟΙ δεν θα βάλουμε ούτε τον κύριο Βαξεβάνη , ούτε την φυλλάδα του , ούτε τους υπαλλήλους του .
Φανερούς και κρυφούς...

Δεν ενδιαφέρει κανένα η άποψη που έχουν ακραίοι αριστεροί επώνυμοι η ανώνυμοι Γκρινιάρηδες η Εκδοροσφαγείς...

Και κάτι τελευταίο .
Οι "πηγές" του "Κλουζό" που "ποινικοποιούν" τις διαδικτυακές σχέσεις ξέχασαν πολλά να αναφέρουν...
Πρώτα απ' όλα , ότι τα στοιχεία του blogger ήταν ΑΝΟΙΚΤΑ (από κεί και τα σχετικά ΡrtSc) ώστε να ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ  τα blog από τα οποία έγινε η τιμή να ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝτην δημοσίευση άρθρων του Antilogos-gr δίνοντάς του ΠΡΟΣΒΑΣΗ...στα ΔΙΚΑ τους blog...
Τίποτα ΜΕΜΠΤΟ η κάτι που θα έπρεπε να είναι "μυστικό" ώστε να το "ΚΡΥΨΕΙ για να μην μας πάρουν είδηση" ...
Συνηθίζεται κατά κόρον σε όλη την blogοσφαιρα...
Αλλά βλέπεις κάτι πρέπει να παρουσιάσουν σαν "κακό"...

Ξέχασαν στις διασυνδέσεις του Antilogos,  να παρουσιάσουν και την "Διαπλοκή" του με πολιτικούς (μερικάπαραδείγματα) όπως τον Γ. Μουρούτη (ΝΔ) , Ν. Μηταράκη (ΝΔ) , Θ. Πάγκαλου (Ex ΠΑΣΟΚ) ,Ο.Κωνσταντινόπουλου (ΠΑΣΟΚ) , Ν.Κασιμάτη (ΣΥΡΙΖΑ) ...
Ίσως γιατί αυτοί έχουν και τις γνωριμίες αλλά και τις δυνατότητες να ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ εναντίον των λασπολόγων... 


Επικαλείται ο ΑΝΩΝΥΜΟΣαρθρογράφος του "ρεπορτάζ"  σαν πηγή (σοβαρή πηγή διάλεξαν ...)  κάποιον "επώνυμο" ονόματι gerogriniaris :  (Με τη βοήθεια ανθρώπων του διαδικτύου και στοιχεία που έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν ο blogger με το όνομα @gerogriniaris, ) ...

Ξέχασαν επίσης  να αναφέρουν ότι η ... "πηγή" τους έχει ΜΗΝΥΘΕΙ Γ. Μουρούτη για ΕΚΒΙΑΣΜΟ...

Αυτά είναι τα "σημαντικά"ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ που παρουσιάζουν στους ""εφυείς"" αναγνώστες τους σαν "φοβερά και τρομερά"...
Οι τύποι αυτοί νομίζουν πως θα μας φοβίσουν ;;;

Νομίζουν ότι μπορούν να μαςΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ και να μας ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ;;;

Ας το ξαναδούν λίγο...

Αυτό το blog ΔΕΝ θα σωπάσει.
Θα το καταλάβουν καλά το επόμενο διάστημα...


Υ.Γ : Ζητώ συγνώμη από όποιον έκανε τον κόπο να διαβάσει όλο αυτό το κατεβατό για να καταλήξει στο συμπέρασμα που ΓΝΩΡΙΖΕ.

Ότι δηλαδή οι άνθρωποι τουεπαγγέλματος θέλουν να μήν υπάρχει αντίθετη και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ άποψη που να εναντιώνεται στις προθέσεις τους...

Η εποχή όμως που με ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ κέρδιζαν ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ από το ΚΡΑΤΟΣ τελείωσε...

Πέρασε ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: