Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Προκλητική δήλωση της ΔΗΜΑΡ για τους Αλβανούς φονιάδες...

Τι εξυπηρετεί τελικά το συγκεκριμένο κόμμα;;

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής Αριστεράς αναφορικά με την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τους δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση : ...


«Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας κατά επικίνδυνων κακοποιών πρέπει πάντοτε να συνεκτιμούν τους κινδύνους για τη ζωή τόσο των αστυνομικών όσο και των αθώων πολιτών. Ως προς τη συγκεκριμένη επιχείρηση κατά των δραπετών των Φυλακών Τρικάλων οφείλουμε να αναμένουμε να ολοκληρωθεί το έργο της Αστυνομίας για να αξιολογήσουμε ως κοινωνία και ως θεσμικό σύστημα την όλη διαδικασία.»

Προκαλεί πάντως απορία τι θέλει να μας πει η ΔΗΜΑΡ με αυτή την ανακοίνωση... Η ΔΗΜΑΡ υποθέτουμε πως πρέπει να ενημερώθηκε ότι η όλη επιχείρηση έλαβε χώρα σε ρεματιές και δύσβατες περιοχές της ορεινής Τριχωνίδας σε απόσταση από τα χωριά και τους οικισμούς της περιοχής. Δεν προκύπτει λοιπόν από πουθενά ότι η επιχείρηση της αστυνομίας έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή αθώων πολιτών. Όσο για τους αστυνομικούς, η ΔΗΜΑΡ μάλλον ξεχνά ότι οι αστυνομικοί θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο καθημερινά και όχι μόνο σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις.

Δηλαδή τι θέλει η ΔΗΜΑΡ; Να αφήσει η ΕΛΑΣ τους δραπέτες ελεύθερους και ανενόχλητους, επειδή μπορεί να κινδυνεύσει η ζωή των αστυνομικών; Να θυμίσουμε στη κυβερνώσα αριστερά πως πριν λίγες μέρες στην είσοδο του Διστόμου, δηλαδή σε κατοικημένη περιοχή, οι Αλβανοί δραπέτες σκότωσαν τον αστυνομικό Γ. Ανδριτσόπουλο, που τυγχάνει και συντοπίτης μας στην καταγωγή αλλά τότε δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση η ΔΗΜΑΡ... Απεναντίας έβγαλε ανακοίνωση, σήμερα, λίγες ώρες αφού οι δυο από τους πέντε δραπέτες άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών που τους κυνηγούσαν και τελικά έπεσαν νεκροί. Αν δεν το έχει καταλάβει η ΔΗΜΑΡ έχουμε «πόλεμο»... και ήδη μετράμε δυο θύματα, την 25χρονη κοπέλα στα Ίσθμια και τον αστυνομικό Γ. Ανδριτσόπουλο. Τι προτείνει η ΔΗΜΑΡ να παραδοθούμε στους κακοποιούς; Έλεος πια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: