Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Λαφαζάνης: Θα επαναπροσλάβουμε όσους απολύουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Πολύτιμο, έμπειρο και ανατικατάστατο είναι το προσωπικό που οδηγείται στην έξοδο από τις δομές του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ...

«Καταγγέλλουμε τις εκατοντάδες αυθαίρετες, παράνομες και πραξικοπηματικές διαθεσιμότητες-απολύσεις εργαζόμενων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Αποτελεί μέγιστη βαρβαρότητα να μένουν στον «αέρα» και να πετιούνται κυριολεκτικά στο δρόμο αναντικατάστατοι εργαζόμενοι, που δούλευαν μέσο όρο 30 χρόνια, όπως οι εργαζόμενοι στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας», υποστήριξε ο κ.Λαφαζάνης.

«Οι αυθαίρετες και πραξικοπηματικές αυτές διαθεσιμότητες-απολύσεις δεν καταστρέφουν μόνο ανθρώπινες ζωές και οικογένειες αλλά και υποσκάπτουν καίρια την αμυντική θωράκιση της χώρας, στερώντας και τα τρία όπλα από πολύτιμο, έμπειρο και αναντικατάστατο προσωπικό.
Καλούμε την κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ανακαλέσει άμεσα τις διαθεσιμότητες-απολύσεις προς αποκατάσταση και της εύρυθμης λειτουργίας κρίσιμων τομέων των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε περίπτωση, ως κυβέρνηση της Αριστεράς, θα αποκαταστήσει την αδικία και θα επαναπροσλάβει όσους ανάλγητα η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πετάει στο δρόμο», καταλήγει η ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών προέκυψε θέμα αντίθεσης «ρεαλιστών» και «ριζοσπαστών» στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επαναπρόσληψη απολυμένων δημόσιων υπαλλήλων.

Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: