Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

"Έφυγε "ο Μιχάλης Ασλάνης

Λίγες μέρες πριν είχε εξομολογηθεί ότι βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο αποκαλύπτοντας ότι φοβάται για τη ζωή του...

Νεκρός βρέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης στο σπίτι του στο Κολωνάκι λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Τετάρτης.

Κατά πληροφορίες, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο διαμέρισμα του σχεδιαστή στην οδό Σκουφά 21, αντίκρισε τον 65χρονο άνδρα νεκρό, ενώ γύρω του υπήρχαν κουτιά από ψυχοφάρμακα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη φέρεται να τοποθετετείται χρονικά έως και 10 ώρες νωρίτερα από το μεσημέρι της Τετάρτης, οπότε έγινε η κλήση προς το ΕΚΑΒ.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις όπου οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου είναι αδιευκρίνιστα το ΕΚΑΒ δεν παρέλαβε τη σορό του σχεδιαστή και κλήθηκε ιατροδικαστής καθώς και αστυνομία προκειμένου να διερευνήσουν περαιτέρω το θέμα.





Αυτή την ώρα, στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρός ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών της ασφάλειας για να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία της υπόθεσης και να διερευνήσουν τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί του
Την Κυριακή είχε δώσει το τελευταίο σημάδι ζωής ο διάσημος σχεδιαστής. Ήταν όταν συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη πρακτορείου μοντέλων, Γιώργο Κουτούλια, προκειμένου να συζητήσουν για την επίδειξη μόδας που θα οργάνωναν με αφορμή τα 40 χρόνια του Μιχάλη Ασλάνη στο χώρο της μόδας. Όπως είπε στους δημοσιογράφους ο ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων, η επίδειξη θα γινόταν στις 18 Οκτωβρίου. Την Τρίτη, λοιπόν, οι δημοσιογράφοι αναζητούσαν τον σχεδιαστή στο τηλέφωνο χωρίς όμως να μπορέσουν να τον βρουν. Σήμερα, Τετάρτη, η υπεύθυνη του ατελιέ ήταν εκείνη που έμελλε να τον βρει νεκρό μπαίνοντας στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι. Ανυποψίαστη η γυναίκα άνοιξε την πόρτα και εντόπισε νεκρό τον σχεδιαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: