Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Μήλιος ΣΥΡΙΖΑ θα λάβουμε έκτακτα μέτρα


Σε μια κρίση ειλικρίνειας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τα είπε όλα...!
 Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός, ο οποίος έδωσε το παρόν σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή παρέα με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον Μιχάλη Κασσή και το Γιώργο Νταβρή.
Αναλύοντας το οικονομικό πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα, ο Γ.Μηλιός και έπειτα από τις ...
επιτακτικές ερωτήσεις του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος τον στρίμωξε για τα καλά επαναλαμβάνοντας του πράγματα που είχε δηλώσει κατά το παρελθόν, έκανε το μοιραίο λάθος. Παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημόσια, πως αν χρειαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει έκτακτα μέτρα εναντίον των επιχειρήσεων ή των ναυτιλιακών εταιριών προκειμένου να καλυφθούν κενά στον προϋπολογισμό, γεγονός που θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας.
Είναι η πρώτη φορά που σημαίνων στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγκάζεται να παραδεχθεί κάτι τέτοιο, γεγονός που γίνεται σημαντικότερο αν λάβει κανείς υπόψη του πως ο κος. Μηλιός αντανακλά το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα. Το γεγονός αυτό πιστώνεται στον Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο οποίος πάντως δε δίστασε να αποδώσει τα εύσημα και στο οικονομικό επιτελείο του Γιάννη Στουρνάρα, για το γεγονός πως οδηγεί τη χώρα σε πρωτογενές πλεόνασμα και για τις ενέργειες που κάνει προκειμένου να λάβουν όλο και περισσότεροι το επίδομα θέρμανσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: