Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Φαντασιοπληξίες του ΣΥΡΙΖΑ για προβοκάτσιες εναντίον του

Μετά τους αεροψεκασμούς. Μετά τους Ελοχίμ και Νεφελίμ. Μετά τους Εβραίους που θέλουν να μας εξοντώσουν αλλά και μετά από τα παραμύθια ότι όλη η γη της Ελλάδας είναι γεμάτη χρυσάφι και η θάλασσα γεμάτη πετρέλαιο τώρα σειρά παίρνει ένας άλλος μύθος. Κάποιοι σχεδιάζουν προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την Αυγή με σκοπό να τον εξοντώσουν, όπως έκαναν με τη Χρυσή Αυγή....


Και καλά, ο Ειδικός Συνεργάτης της εφημερίδας, μπορεί πράγματι να «ψεκάζεται» και να λέει ότι θέλει. Ο Τσίπρας είναι σοβαρός πολιτικός να υιοθετεί τέτοιες απόψεις; Διότι μόλις ρωτήθηκε για το δημοσίευμα (που η Κουμουνδούρου το έγραψε, αυτό είναι σίγουρο), δήλωσε:

«Νομίζω ότι αυτά είναι ζητήματα τα οποία δεν χρειάζεται να τα υιοθετήσω εγώ ή να μην τα υιοθετήσω. Είσαστε δημοσιογράφοι, ρωτήστε τους εκπροσώπους της κυβέρνησης να σας δώσουν απαντήσεις. Από κει και πέρα, εμείς πολιτική δεν κάνουμε με τα δημοσιεύματα. Πολιτική κάνουμε ρωτώντας συγκεκριμένα τους εκπροσώπους της κυβέρνησης να δώσουν απαντήσεις. Έχουμε ζητήσει συνάντηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, την οποία αρνείται ο πρωθυπουργός. Δυο βδομάδες αρνείται να πατήσει στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Μόνο για τον αγιασμό ήρθε. Ελπίζω ο αγιασμός και η παρουσία του στα Ιεροσόλυμα να τον φωτίσουν ώστε να έρθει εδώ και να δώσει απαντήσεις».

Το δημοσίευμα της Αυγής λέει μεταξύ άλλων ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από το Μέγαρο Μαξίμου το οποίο έχει και την κάλυψη του Ευάγγελου Βενιζέλου που περιλαμβάνει την συστηματική παρακολούθηση των τηλεφώνων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με στόχο να στοιχειοθετηθεί η σχέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με οποιαδήποτε μορφής βία.

Όπως υποστηρίζεται στο άρθρο, το σχέδιο «ξεφεύγει από κάθε έννοια και της πιο οξυμένης δημοκρατικής αντιπαράθεσης και αποτελεί επικίνδυνη, για τη δημοκρατία και την ομαλότητα, πολιτική προβοκάτσια κατά της Αριστεράς και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα λέει ότι το έχουν “εισηγηθεί οι ακραίοι σύμβουλοί του και συζητεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Αυτό προκύπτει από πληροφορίες, ακριτομύθιες, δημόσιες δηλώσεις, αλλά και διαρροές που έχουν ως πηγή τους στελέχη της ΕΥΠ, μετριοπαθείς προσωπικότητες της Ν.Δ., αλλά και “βιαστικούς” του Μαξίμου.”

Γράφει ο ειδικός συνεργάτης:

“Να χτυπηθεί η αριστερή βία, είναι το σύνθημα του Μαξίμου προς τα δυναμικά στηρίγματα της πολιτικής Σαμαρά τόσο στην αστυνομία και την ΕΥΠ, όσο και στη Δικαιοσύνη. Σειρά έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι το παρασύνθημα, ενώ έχουν τεθεί ήδη σε ετοιμότητα οι μηχανισμοί εκείνοι που ανέλαβαν να επιβεβαιώσουν στην πράξη τη θεωρία των δύο άκρων.”

Υποστηρίζει επίσης ότι υπάρχουν τρεις συνιστώσες στο σχέδιο το οποίο έχει επεξεργαστεί μικρή ομάδα “σκληρών” του Μαξίμου. Προβλέπει:

- Τον βομβαρδισμό της κοινής γνώμης με την τοξική προπαγάνδα κατά της “αριστερής βίας”, την οποία έχει υιοθετήσει πλήρως ο πρωθυπουργός και διακινούν πρωτίστως οι άνθρωποί του. Το γεγονός ότι η σχετική θεωρία δεν περνάει στην κοινή γνώμη, αντί να αποθαρρύνει τους εμπνευστές της, τους ωθεί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, σε ακόμα μεγαλύτερες ακρότητες και σε προσπάθεια να “αποδείξουν” την ισχύ της αξιοποιώντας κάθε νομιμοφανές ή παράνομο μέσο.

- Τη συστηματική παρακολούθηση των τηλεφώνων βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με την ελπίδα ακριβώς να στοιχειοθετηθεί η σχέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με οποιαδήποτε μορφής βία.

- Την κινητοποίηση των προθύμων στο δικαστικό σώμα, οι οποίοι θα αναλάβουν να γενικεύσουν τις Σκουριές και να περάσουν την “αντιεγκληματική” νομοθεσία από τα κινήματα αντίστασης στην Αριστερά.

Ο Ειδικός Συνεργάτης περιγράφει πως το “σχέδιο ανωμαλίας“, όπως το αποκαλεί, ανέλαβαν να προωθήσουν άνθρωποι του Αντώνη Σαμαρά. Και παραθέτει:

- Τη δήλωση Βορίδη ότι η κυβέρνηση θα σταθεί αποφασιστικά απέναντι στην πολιτική βία, «και της Χ.Α. και της Άκρας Αριστεράς… Το ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολα σε μια οικονομική κρίση, δεν θα την οδηγήσει σε εμφύλιο. Και όσοι υποτίμησαν τη δύναμη του κράτους, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι εξετίμησαν λάθος τα δεδομένα».

- Τις δηλώσεις Λαζαρίδη, ο οποίος, εν μέσω μάλιστα της οργής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, διατύπωσε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εκτός συνταγματικού τόξου.

- Και φυσικά τη δήλωση Φαήλου Κρανιδιώτη ο οποίος, απευθυνόμενος “στα παιδιά της Τσίπρας και Κολλητοί Α.Ε.», αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει «καταστολή της ανομίας και της βίας χωρίς διακρίσεις… με πολιτική αχρωματοψία”.

Δηλαδή περιγράφει ένα σχέδιο ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να συλληφθεί γιατί είναι εγκληματική οργάνωση όπως η Χρυσή Αυγή; Το πιστεύουν αυτό στην Κουμουνδούρου; και στο κάτω – κάτω αν έχουν να φοβηθούν κάτι, αν έχουν στους κόλπους τους μπαχαλάκηδες, κουκουλοφόρους και «αριστερούς ακτιβιστές», ας τους διώξουν ώστε να μην ανησυχούν.

Ερωτηθείς για το δημοσίευμα της Αυγής περί «στησίματος προβοκάτσιας» ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, δήλωσε:

“Ακόμα και η πιο απίστευτη γελοιότητα, ακόμα και η πιο ακραία φαντασιοπληξία πρέπει να έχουν τα όρια τους.

Για να μην σκεφτούμε τίποτα χειρότερο για την σκοπιμότητα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος”

Δεν υπάρχουν σχόλια: