Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Προσαγωγές υπόπτων για τα Ζωνιανά Νο2

Προσαγωγές υπόπτων για τα Ζωνιανά Νο2

Τρεις ύποπτοι προσήχθησαν για το νέο επεισόδιο «αλά Ζωνιανά» που σημειώθηκε στους Μαλάδες Κρήτης. Σε αστυνομική επιχείρηση παρακολούθησης χασισοφυτείας που, όπως φαίνεται, στήθηκε άλλη μια φορά πρόχειρα, τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πυρά των χασισοκαλλιεργητών-ο ένας τραυματίστηκε στο κεφάλι και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Θ. Ρουσόπουλος: να βοηθήσει περισσότερο η τοπική κοινωνία

Η αυτοθυσία και αυταπάρνηση των αστυνομικών δεν αρκεί, χρειάζεται να ενισχυθεί και από την ίδια την κοινωνία η προσπάθεια αυτή, δήλωσε ο κυβερνητικό ςεκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η τοπική κοινωνία μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.

Υπουργείο Εσωτερικών: το απόστημα της εγκληματικότητας στην Κρήτη έχει σπάσει

Ο υπουργός Εσωτερικών καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος και ο υφυπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Χηνοφώτης, σε κοινή δήλωση τους αναφέρουν: « Οι στυγνοί εκπρόσωποι του οργανωμένου εγκλήματος θα αντιληφθούν ότι το απόστημα της εγκληματικότητας στην Κρήτη έχει σπάσει. Ο νόμος και η τάξη θα επιβληθούν. Το αίμα των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπερασπίζονται υπό αντίξοες συνθήκες το κοινωνικό σύνολο και τη νομιμότητα, δεν πρόκειται να πάει χαμένο».

Ενωση αστυνομικών υπαλλήλων Χανίων: στο ίδιο έργο θεατές

Να ενισχύσει τις αστυνομικές δυνάμεις του νησιού και να συμβάλει στην προσπάθεια που καταβάλουν για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος στην Κρήτη κάλεσε την Πολιτεία ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων του νομού Χανίων Ευτύχης Μαρκαντωνάκης.

«Δυστυχώς για μια ακόμα φορά έρχεται ένα τραγικό περιστατικό να αναδείξει την επικινδυνότητα του επαγγέλματος μας αλλά και το πρόβλημα που επικρατεί στην Κρήτη εδώ και πολύ καιρό. Για μια ακόμα φορά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές», δήλωσε ο κύριος Μαρκαντωνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: