Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ BLOGS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΕΛΕΟΣ...

Όχι κι έτσι αγαπητό press-gr

Γράφει σήμερα το press-gr σχετικά με την δολοφονία του Σεργιανόπουλου.

"Το Press-gr ήταν το πρώτο (εδώ) που είχε αποκαλύψει το θέμα και το όνομα αλλά κυρίως είχε φιλοξενήσει τις εντονότατες διαμαρτυρίες (διαβάστε ενδεικτικά κείμενα εδώ) για την ευνοϊκή μεταχείριση της οποίας έτυχε - οι κατηγορίες που του αποδόθηκαν αφορούν χρήση και όχι εμπορία."

Καλοί συνάδελφοι, το έχετε γράψει πολλές φορές ότι ήσασταν πρώτοι σε αυτό το θέμα, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Το ApoMesa.info ήταν το πρώτο που είχε δημοσιεύσει το θέμα και το όνομα και απόδειξη είναι αυτή η ανάρτηση. Κι αν και κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η ώρα της ανάρτησης μπορεί να επηρεαστεί, δεν συμβαίνει το ίδιο για τα σχόλια των αναγνωστών μας, τα οποία έγιναν ώρες πριν την δική σας ανάρτηση, ενώ στον αδιάψευστο μάρτυρα του πρώτου σχολίου υπάρχει διαφορά μεγαλύτερη των 8 ωρών! Με ένα κλικ στις διπλανές φωτογραφίες των δημοσιεύσεων του apomesa και του press-gr αντίστοιχα, μπορεί ο καθένας να δει την διαφορά, ενώ οι παραπάνω σύνδεσμοι στις αναρτήσεις αποδεικνύουν και όσα είπαμε για τα σχόλια. Όπως γράψαμε τότε και επαναλαμβάνουμε και τώρα, δεν είναι στις προθέσεις μας να ασχολούμαστε με "κουτσομπολίστικα" θέματα, έτσι, τα παραπάνω δεν είναι αποτέλεσμα κομπορρημοσύνης για την πρωτιά μας στην αποκάλυψη (άλλωστε την πληροφορία την είχαμε πολλές ώρες πριν και αν δεν λαμβάναμε σχετικά email δεν θα την βγάζαμε), υπάρχει άλλωστε σειρά από ιστολόγια με την παραπάνω θεματολογία. Είναι όμως θέμα δεοντολογίας και συναδελφικότητας να αποδίδει κανείς τις πρωτιές σε αυτούς που πραγματικά ανήκουν και όχι να καυχιέται άδικα για ανύπαρκτες "πρωτιές" του. Μ' αυτό τον τρόπο άλλωστε, αργά αλλά σίγουρα, χάνει κανείς την αξιοπιστία του.

Υ.Γ.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΝΑΚΩΧΗ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΦΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.ΑΙΣΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: