Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

"Το τέλος του Σιωνισμού"

"Το τέλος του Σιωνισμού" προαναγγέλλει ο Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ

mahmount.jpgΟι προφητικού τύπου δηλώσεις του Ιρανού Προέδρου εις βάρος του Ισραήλ συνεχίζονται. Έτσι την Τρίτη στη σύνοδο κορυφής για την τροφή των Ενωμένων Εθνών στη Ρώμη, ερωτηθείς ο Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ να εξηγήσει τη δήλωση του τη Δευτέρα σχετικά ότι το Ισραήλ θα εξαφανιστεί σύντομα από το χάρτη. «Το Ισραήλ θα πάψει να υπάρχει με η χωρίς τη συνεισφορά του Ιράν», είπε την Τρίτη ο Πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα ο Ιρανός Προεδρος σε διεθνή forum αφιερωμένο στην συμπλήρωση 19 ετών από τον θάνατο του Αγιατολαχ Χομεïνί δήλωσε «Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εγκληματίες και τρομοκράτες Σιωνιστές των οποίων το καθεστώς έχει 60 χρόνια εισβολών, επιθετικότητος και εγκλημάτων έχει φθάσει πλέον στο τέλος των ημερών του και σύντομα θα εξαφανισθεί από τον γεωγραφικό χάρτη». Για να μην αφήσει «παραπονούμενες» και τις ΗΠΑ έσπευσε να προσθέσει «Η εποχής της πτώσεως και της καταστροφής των ΗΠΑ έχει φθάσει».

Οι ΗΠΑ αρκέσθηκαν να σχολιάσουν διά μέσου της επισήμου εκπροσώπου του Λευκού Οίκου Ντάνα Περίνο ότι η ρητορική του Αχμανινεντζάντ αποξενώνει τον Ιρανικό λαό.

ΠΗΓΗ.http://www.kolonaki-press.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: