Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

O Κούλογλου Γλύφει Και Το Σκαι



Ξαναχτύπησε ο ανίκανος πρώην δημόσιος υπάλληλος Πάει να κάνει εγχείρημα επιχειρηματικό ο αριστερός και πήρε σβάρνα τα κανάλια και τα γλείφει. Πρώτα το mega και τώρα ο σκαι.
Χρυσοπληρώνει τους υπαλλήλους του λέει και δεν τα παίρνει απο πουθενά, θα ζήσει απο τις διαφημίσεις λέει. Καλά ποιόν δουλεύει? Ποιος δημόσιος υπάλληλος παίρνει τέτοιο ρίσκο? Πού νομίζει ότι ζούμε?
Ντυμένος απλά, σαν καλός "aristeros" με τζιν και σταράκια. Το καραγκιοζιλίκι και η γελοιότητα που ζούμε, από την πλευρά του κούλογλου, δεν έχει όρια.
Δεν του αρέσει το δελτίο την ΝΕΤ, έγινε ξαφνικά δεξιά η Χούκλη και φερέφωνο της κυβέρνησης.
Όταν ήταν στην εκπομπή του πρετεντέρη δήλωσε οτι βλέπει ειδήσεις μόνο στο mega, ενώ πριν λίγο στην εκπομπή της Τριανταφύλου στο σκαι δήλωσε οτι βλέπει ειδήσεις μόνο στο σκαι και στα άλλα βλέπει ποιοι είναι στα παράθυρα για να μυρίζετε, το λαγωνικό της δημοσιογραφίας, τη διαπλοκή των άλλων με τους πολιτικούς.
Τέτοια υποκρισία δεν έχω ξαναδεί σε δημοσιογράφο.

http://homogr.blogspot.com/

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε καρντασι, τοσο μισος και τοση εμπαθεια;
Εσυ, εχεις προσφερει τιποτα στον κοσμο και κανεις ΤΗΝ κριτικη;
Αντε να πιεις το γαλα σου λοιπον και ξυσε μας μια μαντρα αρχιδια.

Ανώνυμος είπε...

ενω εσυ εισαι δουλευταρας.
φιλαρακο μολις αντιληφθεις αυτο που ερχεται στα επομενα χρονια για να μην πω μηνες, θα αναστρεψεις πρυμνα για τις αντιληψεις σου περι αριστερας και θα θα θες τοτε να μιλας με αριστερους.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκίνησα να παρακολουθώ το blog σου με ενδιαφέρον. Σύντομα όμως συνειδητοποίησa πόσο στρατευμένος, χρωματισμένος και κατευθυνόμενος είσαι. Απλά λυπάμε γιατί ο Κούλογλου έχει προσφέρει πολλά. Εσύ, τι έχεις κάνεις, πέρα από την εύκολη κριτική και λασπολογία;

Citypress-gr.admin είπε...

Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για ηλίθιους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας. Τους απευθύνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς κι Αέρα στα πανιά τους.

Citypress-gr.admin είπε...

Α:::: ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΠΛΟΚΕΡ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.