Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.


ΑΠΟ...papaioannou.wordpress.com

Η ανθρωπότητα.
Μια μεγάλη κοινωνία αδελφών ανεξαρτήτου φυλής, θρησκείας, χρώματος, προέλευσης, ή πεποιθήσεων.

Ως μέλος της κοινωνίας αυτής δεν ανέχομαι και δεν μενω απαθής στο να γραφεί η Ιστορία τα όσα γίνονται στην Γάζα.

Δεν ανέχομαι να βομβαρδίζεται μια περιοχή που κατοικείται από 2 εκατομμύρια ανθρώπους για να σκοτωθούν 5000 ένοπλοι ακόμη και εάν είναι τρομοκράτες.

Δεν ανέχομαι να ξαναγραφούν τέτοια πράγματα για το είδος μας:

Το 1996 στις 11 Απριλίου, πραγματοποιείται η Σφαγή της Κανά που έμεινε γνωστή ως Qana massacre. Ο Ισραηλινός στρατός επιτίθεται σε προσφυγικό καταυλισμό στην Κανά του Λιβάνου όπου υποτίθεται πως υπήρχαν στρατιωτικοί στόχοι. Η αποτυχία ήταν παταγώδης με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πάνω από 100 παιδιά. Στο θέαμα οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν το γεγονός κατέρρεαν μπροστά στις κάμερες, ενώ ο ΟΗΕ δεν τιμώρησε ποτέ το Ισραήλ για αυτή την πράξη.

Ως Έλληνας και ευρωπαίος ζητώ να καταδικαστούν τα όσα γίνονται στην Γαζα από το Ελληνικό και το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Συνολικά και έναντι όλων των εμπλεκομένων. Να διαχωριστεί η θέση της Ευρώπης και της Ελλλαδας με τον πιο επίσημο τρόπο. Μεσα απο την Βουλή και την Έυρωβουλη οργανα αντιπροσωπευτικότητας της κοινής μας θελησης.

Να γίνει προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια και να αποδοθεί δικαιοσύνη, όποιοι και εάν είναι οι ένοχοι όσοι ευθυνη και έαν έχουν σε κάθε πλευρά!

Όλα να γίνουν Στο όνομα της προστασίας της ύπαρξης του ανθρωπίνου είδους, και της υπεράσπισης των συμφερόντων και της Ιστορίας της ανθρωπότητας.