Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Ο νέος κύκλος του παιχνιδιού



Γράφει: Ο Νίκος Πικρός

Ένας νέος κύκλος «τρομοκρατίας» ανοίγει. Ήδη οι τρομοκρατικές προβοκάτσιες των μηχανισμών της τρομοκρατικής υπερδύναμης έχουν κλιμακωθεί και διαχυθεί στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας με ποικίλες μορφές και προβιές!!!
Σήμερα ζούμε το εξής εφιαλτικό: Διαλύουν την ελληνική κοινωνία, κτυπούν κάθε ιστορικό και εθνικό της ιστό, φιμώνουν κάθε ιδέα που αμφισβητεί το νεοταξικό καθεστώς και ενώ συκοφαντούνται και διώκονται οι ιδέες παράλληλα ενθαρρύνονται και νομιμοποιούνται οι τρομοκρατικές συμμορίες!!!
Οι κουκουλοφόροι αλωνίζουν. Βιοπραγούν, καίνε βιβλιοπωλεία, καταστρέφουν καταστήματα, γεμίζουν την Αθήνα με βόμβες μολότοφ, τρομοκρατούν τα πανεπιστήμια, καταναλώνουν ένα ιδιότυπο γκανγκστερισμό σε κάθε λαϊκή εκδήλωση, εισβάλλουν σε τοπικές κοινωνίες και πολλά άλλα και παραμένουν …ασύλληπτοι!!!
Βλέπουμε λοιπόν ότι η τρομοκρατική στρατηγική της νέας αυτοκρατορίας διασπείρεται και διαχέεται στο σύνολο της κοινωνίας με ποικίλες μορφές. Έχουμε περάσει σε έναν ανώτερο κύκλο. Οι κλειστές συνωμοτικές ομάδες («επαναστατικές» υπογραφές των μυστικών υπηρεσιών) πλαισιώνονται από ένα ιδιότυπο «αντάρτικο» μέσα σε ένα πλήθος διάσπαρτων συμμοριών.
Οι συμμορίες αυτές των κουκουλοφόρων (κι αυτές με «επαναστατικές» ταμπέλες) οργανώνονται και κατευθύνονται από τους διεθνείς μηχανισμούς τρομοκρατίας και προβοκάτσιας. Οι μηχανισμοί αυτοί αξιοποιούν την αθλιότητα, την εγκληματικότητα και την αποκτήνωση κάποιων κομματιών της νεολαίας (κυρίως αλλοδαπής) και συγκροτούν τα νέα αποσπάσματα του φασισμού (του νεοταξικού, αυτοκρατορικού φασισμού, γιατί αυτός μόνο σήμερα υπάρχει και κανένας άλλος), με «αναρχική» και «αντιεξουσιαστική» ετικέτα. Τους «αναρχοναζί»!
Ανεξάρτητα, λοιπόν, από τις ετικέτες και τα πολιτικά ψευδώνυμα, η διαλεκτική του νέου αυτοκρατορικού φασισμού είναι η ίδια με τον παλαιό φασισμό: ΟΡΓΑΝΩΣΗ της εγκληματικότητας και της αθλιότητας που δημιουργεί το καπιταλιστικό σύστημα. Οργάνωση όλων των αποθεμάτων της αγριότητας που δεν τα χωνεύει.

Τώρα κατασκευάζουν νέες 17Ν!!!
ΑΥΤΟ σηματοδοτεί νέες ζοφερές καταστάσεις για την ελληνική κοινωνία, νέες συμφορές και την προώθηση νέων εφιαλτικών σχεδιασμών.
ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ όμως και τον ΤΡΟΜΟ του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού από τις εκρηκτικές διεργασίες που συντελούνται στην ελληνική κοινωνία. Τρέμουν ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπάρξει ο πυροδότης των λαϊκών εκρήξεων. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά στο άνοιγμα αγώνων με αφορμή το άρθρο 16. Η κοινωνία βράζει και το φοιτητικό κίνημα μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη…

Η Αριστερά πρέπει να ξεσκεπάσει αυτά τα νέα προβοκατόρικα «τρομοκρατικά» παιχνίδια των τρομοκρατών της υφηλίου, παιχνίδια που θέλουν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν την ελληνική κοινωνία και τα λαϊκά κινήματα. Παιχνίδια που αποσκοπούν στην κατάλυση της ελληνικής κοινωνίας και στο στήσιμο Μεσαιωνικών ικριωμάτων…



ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: