Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Ας κάνουμε το σταυρό μας , μην ξεσπάσει καμία πραγματική εθνική κρίση!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Αποσπάσματα από:Ανάλυση του Στέλιου Κούλογλου στο TVXS

Πρόκεται για μια κυβέρνηση που θα τελειώσει πιο γρήγορα και από την Πετρούλα του Star, αλλά το ερώτημα είναι πόσο κακό θα προλάβει να κάνει προηγουμένως. Μέχρι τότε, ας κάνουμε το σταυρό μας κάθε βράδυ, μην ξεσπάσει καμία πραγματική εθνική κρίση, γιατί με τόση ανικανότητα συμπυκνωμένη, θα φτάσει ο εχθρός μέχρι την Αίγινα.

Οι άνθρωποι δεν παίζονται, αλλά και δεν έχουν κανένα σεβασμό στους θεσμούς. Απόδειξη το χθεσινό ψεκάρισμα και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Πειραιά, που, όπως εξήγησε ξανά στην νέα ΕΡΤ-πρώην Mega, ο κ. Μαρκογιαννάκης οφείλεται στο γεγονός ότι είδε από τον θάλαμο των επιχειρήσεων έναν ψηλό, αλλά δεν κατάλαβε ότι ήταν ο Γ. Παπανδρέου. Και κανείς δεν βρέθηκε να τον ρωτήσει που ήταν ακριβώς οι κάμερες από τις οποίες ο αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης παρακολουθούσε ό,τι συνέβαινε στο λιμάνι του Πειραιά.

Στη χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του Σκάι «Ελληνοφρένεια», τηλεφώνησαν για φάρσα στο γραφείο του Μαρκογιαννάκη, για να τον συγχαρούν για τη «στιβαρή» αντιμετώπιση των αγροτών. Απάντηση του ανθρώπου του γραφείου του: «όχι θα αφήναμε να καεί η Αθήνα όπως έκανε ο Παυλόπουλος»!

Αντί να επενδύσει αυτά τα χρήματα –που είναι και πολύ περισσότερα από το μισό δις του πακέτου παροχών- στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που έχουν πραγματική ανάγκη. Το μέλλον των νέων και των επόμενων γενεών αυτής της χώρας υποθηκεύεται, μήπως και κερδίσει η ΝΔ κανένα πόντο στις δημοσκοπήσεις.

Ουτε καν αυτό το σχέδιο δεν έχει πετύχει. Παρά τις φωνασκίες περί «τολμηρού ανασχηματισμού» και τα «δώστα όλα» των νταβατζήδων, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η ψαλίδα της διαφοράς με το ΠΑΣΟΚ ξανανοίγει. Δεν πέρασε άλλωστε ούτε μήνας από τον ανασχηματισμό και άρχισαν να αλληλομαχαιρώνονται. Σουφλιάς εναντίον Ντόρας, Δούκας εναντίον Ρουσόπουλου και πάει λέγοντας. Ούτε στον πόλεμο της Βοζνίας-Ερζεγοβίνης δεν είχε τόσα πολλά μέτωπα.

Δείτε όλη την ανάλυση εδω: Ανάλυση του Στέλιου Κούλογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: