Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

12 χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ.

Σήμερα ο εικονιζόμενος στο σκίτσο κ. Κ.Καραμανλής κλείνει 12 χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ. Θα συμβάλω στους εορτασμούς με την αποκάλυψη δύο άγνωστων περιστατικών από το πρώτο 24ωρο μετά την εκλογή του. Στο πρώτο περιστατικό πρωταγωνιστούν ο σημερινός υπουργός Παιδείας κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος, η διαχρονική συνεργάτιδα του υπουργού και «σούπεργκερλ της επικοινωνίας» κυρία Τζίνα Δραγώνα και ο νυν βουλευτής Λάρισας Μάξιμος- «Μαντ Μαξ»Χαρακόπουλος.

Μετά τη νίκη με 70% επί των μητσοτακικών οι οποίοι στήριζαν τον κ. Γ. Σουφλιά ο κ. Καραμανλής επέστρεψε στο γραφείο του στην οδό Πλουτάρχου. Λίγα λεπτά αργότερα, έφθασαν στην είσοδο της πολυκατοικίας Αρης, Τζίνα και «Μαντ Μαξ», οι οποίοι ήταν φίλοι και συνεργάτες του νέου προέδρου. Συγκεκριμένα ήταν συνεργάτες στον Πολιτικό Σχεδιασμό της Ρηγίλλης κατά τη διάρκεια της μεσοβασιλείας Εβερτ όταν επικεφαλής ήταν βέβαια ο κ. Καραμανλής.

Οι τρεις μπήκαν στο μικρό ασανσέρ για να φθάσουν στο διαμέρισμα του 6ου ορόφου αλλά εγκλωβίστηκαν. Χρειάστηκε να περιμένουν αρκετή ώρα ώσπου να βρεθεί κάποιος, να ανεβεί στην ταράτσα και να γυρίσει τη μανιβέλα του «αρχαίου» μηχανισμού του ανελκυστήρα. Αυτός ο «κάποιος» βέβαια δεν έμαθαν ποτέ ποιος είναι. Ισως να ήταν ο ίδιος ο κ. Καραμανλής. Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή και οι τρεις παραμένουν εγκλωβισμένοι στο συγκεκριμένο ασανσέρ...


ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: