Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Οι δολοφονοι της Αληθειας





ΤΟΥ ΙΑΣΩΝ


Διαβασα την «αγαπημενη» μου εφημεριδα, τον Ριζοσπαστη γνωστο για την διψα του για «αντικειμενικη» ενημερωσι και «σεβασμο» στην αληθεια... http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=16/4/2009&id=10907&pageNo=6&direction=1

Αυτή την φορα Ηρωικοι καθηγητες, εξαιρεσεις στο λαικιστικο κατεστημενο της ΟΛΜΕ , θυματα ανηλεους και βαρβαρης στοχοποιησεως . Διερωτωμαι ποιος θα προστατεψη απο τις καθημερινες επιθεσεις τους καθηγητες αυτους που τολμησαν να πουν την αληθεια και διεπραξαν το «αμαρτημα «του αντικομμουνισμου.

Τολμησαν να επαναλαβουν την πραγματικη ιστορια.

Ο,τι σημερα στην Ευρωπαικη Ενωσι εχει επανειλημμένα διακηρυχθη και εχει καταδικαθει.Ο,τι εσκεμμενα στην Ελλαδα αποκρύπτεται για να μη θυμωσει ο παπας του Περισσου, τα καλοπαιδα της Κνε και του ΠΑΜΕ: Οτι δηλαδη:

Σε ολα τα κομμουνισττικα καθεστωτα που κάποτε μεσουρανησαν,

· υπηρχε ενα επισημο μοναδικο κομμα,

· απουσια εκλογων, λογοκρισια και

· ιδεολογικος ελεγχος στον τυπο ( να ας πουμε οτι κυκλοφορουσαν πενητα ριζοσπαστες με διαφορετικη ονομασια και αυτο ηταν ο πλουραλισμος της «ελευθερης εκφρασης»)

· Παντελης απαγορευσις στους υπηκοους αυτων των χωρων ( δηλαδη των υπο κομμουνιστικο ζυγο) να μεταβαινουν στο εξωτερικο ΄ακομη και να κυκλοφορουν στο εσωτερικο διχως αδεια, επιτηρησι των πολιτων –δουλων απο μια κρατικη πολιτικη αστυνομια, ενώ

· εγκλημα αποτελουσε η διαδοσι ειδησεων που μπορουσε να βλαψη την κομμουνιστικη φαντασιωσι του κομμουνιστικου παραδεισου και απειρα αλλα ων ουκ εστι αριθμος.

Οτι οπου τα καθεστωτα αυτα επεκρατησαν, τα αποτελεσματα ησαν μια δραματικη καταστροφικη επιστροφη στον πρωτογονο ανθρωπο με βασανιστες μια ηλιθια αδυσσωπητη γραφειοκρατια. Η ισοτητα στην εξαθλιωσι.Δημοσια ψυχιατρεια, καταναγκαστικα εργα, φτωχεια, πεινα..( ορα τεως ανατολικα κρατη, και νυν αδελφα Β κορεας, Κουβας..)

Ότι, τέλος ο κομμουνισμος, που αφησε πισω του εκατομμυρια νεκρους, στρατιες πεινασμενων εξαθλιωμενων ταπεινωμενων ανθρωπων, θα χρειαζοταν ακομη μερικους αιωνες για να μας σωση..Δηλαδη να μας εξαϋλώσει.. όπως τους βορειοκορεατες ή τους κουβανους..

Εμεις να συγχαρουμε την Καθηγητρια κα Κακαριδου Λεμονια φιλολογο της α΄Ταξεως στο Γυμνασιο Ηλιουπολεως για το θαρρος της,για τον σεβασμο στη αληθεια, για την ευσυνειδησια της, για την αυταπαρνησι της, στο καθεστως βιας και σταλινικης τρομοκρατιας που ζουμε, ιδιατερα στους χωρους των Πανεπιστημιων-Πολυτεχνειων σταλινικα αντρα και τσιγγαναρια ελεω δειλων καθηγητων που περιοριζονται στο να ζεσταινουν τις καρεκλες τους με τα χονδρα οπισθια των.. Και να ζητησουμε την προστασια της.

Διοτι είναι αναποφευκτο :

Οσο οι νοσταλγοι της επαναστασης που χαθηκε, μαχονται για την επιλεκτικη ληθη, την παραποιησι, της ιστοριας, προκλητικοι, υβριστικοι, μισητικοι, χωρις σεβασμο για τα εκατομμυρια των θυματων της κομμουνιστικης θηριωδιας Οσο θρασυτατα επαινουν και επαιρονται αντι να καταδικαζουν τα εγκληματα των κομμουνιστικων καθεστωτων.Τοσο περισοτερο η αληθεια θα ακουγεται και η φωτια της θα πυρπολει τους ψευστες και τα ψευδη. Εως οτου το θηριωδες αυτό παρα-εγκεφαλικο καρκινωμα αυτοαφανισθη από την συντριπτικη προοδο ,την ελευθερια , την γνωσι, την παιδεια,Την κοινωνικη ευημερια, που ο πολιτισμενος κοσμος βλεποντας το παρελθον και συγκρινοντας το παρον αντιλαμβανεται.

Μεχρι τοτε, απλως ολοι εμεις, διαπιστωνουμε για πολλοστη φορα το στοιχειωδες, το βασικο στρατηγημα των νέο-σταλινικων του χωνευτικου Ριζοσπαστη.

Που συνισταται να αναγνωριζουν «θεωρητικα» και "γενικα" στους διαφωνουντας με τα «αγαθα»του κομμουνισμου, - δηλαδη στην καθολικη πλειοψηφια των ελευθερων ανθρωπων- ενα δικαιωμα «κριτικης», του οποίου δικαιωματος ομως, αρνουνται την χρησι στην πραξι, όπως πραττουν τωρα καταφερομενοι κατά των Ηρωικων αυτων καθηγητων..

Ως εάν ζουμε υπο κομμουνιστικο καθεστως. Απαγορευεται η άλλη αποψι. Ειδικα η ιστορικη Αληθεια