Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

POST ΧΑΜΗΛΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ



Κούραση Κώστα μου, κούραση. Να φύγει το Πάσχα να φάμε το ζώο και να ξεμπερδεύουμε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα Κώστα μου αυτές τις ημέρες που αυξάνεται ο φόρτος της εργασίας μας, σε νοιώθω και σε δικαιολογώ. Αφού κι εσύ Ραφήνα θα την βγάλεις, έτσι έμαθα, δεν έχεις το κουράγιο ούτε γιά μιά γυροβολιά τσάμικο με τα στρατά. Να δούμε τώρα την Αλέκα ποιός θα την ταίσει στο στόμα κοκορέτσι.

Έμαθα γιά την τραγική κατάληξη που είχε η συμμετοχή της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου στην καταραμένη ώρα της Γης του σπασαρχίδη ΣΚΑΙ. Η γυναίκα κάηκε συμπούρμπουλη ανάβοντας ένα κερί και φέρει σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα. Λυπάμαι και εξοργίζομαι γιά το γεγονός και όσο περνά ο καιρός και μιλάω με διάφορους συμμετέχοντες στην παπαριά, μένω άφωνος με την μαλακία και αφέλεια που δέρνει μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας.

Μεγάλη η επιτυχία του ALPHA να μπει στο κρυσφύγετο του Παλαιοκώστα και να πάρει πλάνα από προβατίσια παιδάκια που έμειναν αμανάτι σε μιά λεκάνη, τις κάλτσες του, το μπάρμπεκιου αλλά και ενός ζευγαριού γυαλιών ηλίου. Εύγε, αλλά εύγε και στον Παλαιοκώστα γιά την επιλογή του Αλεποχωρίου ως καταφύγιο, το οποίο πριν κάτι χρόνια είχα επιλέξει γιά ένα τριήμερο αλλά δεν μπόρεσα να το βρω το γαμημένο και τράβηξα ντουγρού με συνέπεια να βρεθώ κάτω στο Τολό. Άριστη επιλογή. Αν με ξαναστείλεις εκεί, ούτε με GPS δεν το βρίσκω.

Κλείνω το post αυτό με μία επισήμανση : Δύο είναι οι σταθερές αξίες του ελληνικού Πάσχα. Ο οβελίας και ο Σπάρτακος με τον Κερκ Ντάγκλας.



By kolotrixes

Δεν υπάρχουν σχόλια: