Σάββατο 23 Μαΐου 2009

«Επιβράβευση» από το Google στο «Alkimos archive».


*ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΙΒΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΛΚΙΜΟΣ.ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.CITYPRESS-GR.BLOG.


.
Κακόβουλη χαρακτηρίστηκε η παρούσα ιστοσελίδα από το Google:
. .
Εγώ το θεωρώ αυτό επιβράβευση, διότι φανερώνει πως άγγιξα μια από τις ποιο ευαίσθητες χορδές του «συστημικού τέρατος», την «αχίλλειο πτέρνα» που λέγεται «υπόγειες διαδρομές». Πρόκειται για το διάγραμμα των διεθνών διασυνδέσεων, που δημοσίευσα εχθές, αυτών που έλαβαν μέρος στο τελευταίο συνέδριο της Bilderberg.
.
Όπως έγραψα όμως και στον φίλο συνμπλόκερ από το citypress -που είχε την καλοσύνη μεταξύ άλλων να με ενημερώσει- «χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν χρειάζεται».
.
Τα σχέδια για την παγκόσμια δικτατορία που ετοιμάζουν δεν μπορούν να μείνουν άλλο κρυφά. Η αντίδραση έχει γίνει ποια μαζική και όσο και αν προσπαθούν να φιμώσουν τις όποιες φωνές άλλες κι άλλες θα ξεπεταχτούν, απ’ όλα τα σημεία του πλανήτη, διότι ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος για να ζει με φίμωτρο και να οδηγείται με …γκέμια.
.
Οι μέρες τους είναι μετρημένες και το ξέρουν… Γι’ αυτό αγωνιούν!

alkimos.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια: