Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Συνένοχος και ο Παπούλιας για την διαφθορά στην χώρα!

Απο το Piazza del Popolo

Δεν έχουν λόγο τα πολιτικά κόμματα να το ψηφίσουν ξανά.

Πολύ ντόρος γίνεται τελευταία για την προεδρολογία και την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο, με το ΠΑΣΟΚ να έχει ξεκαθαρίσει την θέση του εδώ και μήνες και τη ΝΔ να γαντζώνεται σε τοποθετήσεις συνταγματολόγων, όπως αυτή του Δημήτρη Τσάτσου, προσπαθώντας να αλλάξει την ατζέντα των προβλημάτων και των σκανδάλων που ταλανίζουν την χώρα!
Ο Καραμανλής και η κυβέρνηση του, επιχειρεί να θέσει συνταγματικά, πολιτικά και ηθικά ζητήματα, σε μια προσπάθεια να εκθέσει το ΠΑΣΟΚ και να του χρεώσει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και να το παρουσιάσει ως υπονομευτή του έργου και της προσωπικότητας του σημερινού Προέδρου Κάρολου Παπούλια!
Ξεχνάει πολύ γρήγορα απ’ ότι φαίνεται η ΝΔ τα τερτίπια της το 1985 με την κλοπή της κάλπης την ώρα της ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου Χρήστου Σαρτζετάκη, την στάση της το 1990 και το 1995 στην πρώτη θητεία του Κωστή Στεφανόπουλου! Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί…
Απ’ την άλλη το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο πλέον το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει τον Κάρολο Παπούλια! Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας συναίνεσε δύο συνεχόμενες φορές σε πραξικοπηματικό βιασμό του συντάγματος! Μετά το «ναι» που είπε στην πρόταση Ρουσόπουλου για εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2007, εν μέσω των πυρκαγιών και για λόγους «εθνικούς», υπέγραψε τον Ιούνιο το κυβερνητικό διάταγμα για το κλείσιμο του Ελληνικού Κοινοβουλίου και ταυτόχρονα της παραγραφής των σκανδάλων των μελών της κυβέρνησης Καραμανλή! Με αυτόν τον τρόπο είναι και ο ίδιος συνένοχος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η αγορά είναι σαν τον ποδηλάτη ή θα πάει μπροστά ή θα πέσει» επισήμανε ο υπεύθυνος Επενδυτικής Στρατηγικής της Βορείου Ελλάδος ΑΧΕΠΕΥ Γιώργος Σερεμέτας, μιλώντας στην fmvoice.gr.

Αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο, εκτίμησε ο κ. Σερεμέτας. Σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχει ρευστότητα στα χαρτοφυλάκια, η οποία είναι διαθέσιμη αλλά δεν έχει ακόμα επενδυθεί. Γι' αυτόν τον λόγο, συνέχισε ο ίδιος, θα υπερβάλουν την ανοδική κίνηση για να «βάλουν» τους επενδυτές σε αυτά τα επίπεδα.

Αναφερόμενος στην μετοχή της Εθνικήε εκτίμησε ότι οι ξένοι είναι αυτοί που στήριξαν την κίνηση προς τα πάνω. Ενώ, κατάλληλο επίπεδο τιμών για να αγοράσει κάποιος ΕΤΕ, σύμφωνα με τον αναλυτή, είναι τα 15,5 ευρώ και έπειτα όταν φτάσει τα 20-21 ευρώ, που αυτό θα σημάνει ότι θα «φύγει» για τα 25 ευρώ.

«Επενδυτική ευκαιρία» χαρακτήρισε στην συνέχεια ο κ. Σερεμέτας την μετοχή του ΟΤΕ, ενώ πρόσθεσε ότι είναι «λαχείο» για την D.T.

Μιλώντας γενικότερα για την ελληνική αγορά, ο καλεσμένος της εκπομπής «Ο καλός και ο κακός βγαίνουν βόλτα στην Σοφοκλέους» υπογράμμισε ότι θα πρέπει να της δώσουν μεγαλύτερο βάθος, όπως για παράδειγμα να δημιουργηθούν νέα προϊόντα και να μπουν μικρότερες εταιρείες, θα πρέπει να κοιτάξουν το retail. Όπως τόνισε ο ίδιος η αγορά είναι «ο κινητήριος μοχλός της χώρας».