Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Στις 20.00 η τηλεμαχία των δύο...


Στις 20:00 θα διεξαχθεί η πρώτη και πολυαναμενόμενη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο υποψήφιων πρωθυπουργών, Κ.Καραμανλή και Γ.Παπανδρέου. Οι πρόεδροι της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ θα έχουν την ευκαιρία για ένα ουσιαστικότερο διάλογο, καθώς θα μπορούν να ρωτήσουν και να απαντήσουν ο ένας στον άλλο.

2 σχόλια:

Northwest Greece είπε...

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ
********************************************************

Μετά από πολύ καιρό Δευτέρα βράδυ, στο ντημπέιτ ,απολαύσαμε τον ΑΛΗΘΙΝΟ Κώστα Καραμανλή .
Ο αληθινός Κ. Καραμανλής ήταν εκείνος που είχαμε γνωρίσει ως αρχηγό της αντιπολίτευσης, όταν δεν δίσταζε να σπιλώνει τους αντιπάλους του, στις περιπτώσεις που αυτό τον εξυπηρετούσε πολιτικά και όχι ο σοβαρός και υπεύθυνος πολιτικός, όπως ήθελε να εμφανίζεται όταν επίσης τον εξυπηρετούσε πολιτικά. Οσοι ενδεχομένως αμφέβαλλαν, δεν έχουν παρά να ρίξουν μια ματιά στον Καραμανλή των τελευταίων 24ώρων. Θα ξαναβρούν τον Καραμανλή της αντιπολίτευσης, τον πραγματικό Καραμανλή.

Οχι, δεν είναι το άθλιο διαφημιστικό σποτ που η κομματική απελπισία της Δεξιάς κατασκεύασε και προβάλλει. Ούτε είναι μόνο οι χυδαίοι υπαινιγμοί που διακινούν οι διαχρονικοί προπαγανδιστές της καραμανλικής παραπληροφόρησης. Και φυσικά δεν είναι μόνο οι όποιοι ανεγκέφαλοι του κομματικού ακροατηρίου που παπαγαλίζουν το όποιο σύνθημα τους υποδείξει η κομματική γραμμή. Είναι όλοι και όλα αυτά μαζί.

Αλλά πάνω απ' όλους και όλα είναι ο ίδιος ο Καραμανλής. Αυτός που με τους άθλιους υπαινιγμούς του τροφοδοτεί τη διαχρονική χυδαιότητα της Δεξιάς και επιβεβαιώνει, με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο, ότι δεν υπήρξε και ούτε πρόκειται να υπάρξει σ' αυτό τον τόπο επιτυχέστερο αίτημα απ αυτό που έμμεσα εκφράζεται με το σύνθημα «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά».

Οταν ένας πολιτικός ηγέτης φτάνει στο σημείο ν' ανάβει το «πράσινο φως» της αμφισβήτησης του πατριωτισμού του πολιτικού του αντιπάλου, επειδή πιστεύει ότι θα ωφεληθεί πολιτικά, τότε η πράξη αυτή δεν επιδέχεται καμιά άλλη ερμηνεία παρά μόνο ότι απεικονίζει ποιος πραγματικά είναι. Και ως τέτοιος θα καταγραφεί στη συνείδηση όσων δεν είχαν ποτέ την παραμικρή ψευδαίσθηση για το πολιτικό ήθος του.

Ανώνυμος είπε...

φιλαράκο εσυ πρέπει πολλά κόμπλεξ