Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Το ΠΑΣΟΚ σβήνει τα χρέη προς τις Τράπεζες...ε ρε γέλια !!!

του J.R

Παλαιά άλλα και πρόσφατα είχαμε άλλη μια φυλλάδα (ΑΥΡΙΑΝΗ) που όταν βλέπαμε τα πρωτοσέλιδα της μας έπιαναν τα γέλια.

Τα τελευταία χρόνια το ρόλο της ΑΥΡΙΑΝΗΣ έχει πάρει το Πρώτο θέμα.

Χρειάζεστε κύριε Παπανδρέου την στήριξη μιας τέτοιας φυλλάδας που σας εκθέτει , εκτός αν είναι αλήθεια αυτά που γράφει η φυλλάδα όποτε θα πρέπει κάποιος να μας εξήγηση πως θα γίνει για να σας ψηφίσουμε και εμείς.

Εκτίθεστε κύριοι ...

1 σχόλιο:

Northwest Greece είπε...

Η επιχείρηση «καθαρά ψηφοδέλτια» είναι το «δεύτερο» επικοινωνιακό τρικ του Καραμανλή. Το πρώτο ήταν ότι τάχατες χρειαζόταν... «νωπή εντολή» για να κυνηγήσει τη «φοροδιαφυγή», να πατάξει τη «σπατάλη» και να κάνει «διαρθρωτικές» αλλαγές!

Το πρώτο επικοινωνιακό τρικ αυτοακυρώθηκε πάραυτα, με την εύλογη απορία όλων ποιος τον εμπόδισε πεντέμισι χρόνια, που κυβερνάει τον τόπο, να κάνει όλα αυτά, που, εξάλλου, είχε εξαγγείλει άπειρες φορές τα τελευταία χρόνια. Ούτε επίσης «στέκει» το επιχείρημα ότι τάχατες τον εμπόδισε ο... λαϊκισμός του ΠΑΣΟΚ. Εξάλλου, την υποτιθέμενη «αντιπολιτευτική ανικανότητα» του ΠΑΣΟΚ χλεύαζαν «κατ εξακολούθηση» τα τελευταία χρόνια... «Αυτή» τους εμπόδισε;

Το δεύτερο «επικοινωνιακό τρικ», που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι τα «καθαρά» τάχατες ψηφοδέλτια που φτιάχνει ο Καραμανλής.

Αφού πρώτα συγκάλυψαν πολιτικά και αθώωσαν από τυχόν ποινικές ευθύνες όλους όσους είχαν εμπλακεί στα σκάνδαλα, τώρα αποδεχόμενοι (εκ των υστέρων) τις ευθύνες που υπήρχαν τους «πιέζουν» να βγουν από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ή θα τους βγάλουν στο τέλος «διά της βίας»!

Αλλά η αλήθεια δυστυχώς είναι μία: Ή ήταν «ένοχοι» και κακώς συγκάλυψαν τις ευθύνες τους. Ή ήταν «αθώοι» και κακώς και απαράδεκτα ηθικά τους αποπέμπουν τώρα και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορεί να ισχύουν και τα δύο! Ουσιαστικά με τη θέση για «καθαρά ψηφοδέλτια» αποδέχονται και ομολογούν τις ευθύνες τους για τη συγκάλυψη που έγινε.
Το μέγα πρόβλημα της κυβέρνησης της Νέας Δυστυχίας δεν ήταν κυρίως τα «σκάνδαλα» αυτά καθαυτά. Αυτά μπορούν να συμβούν και στις... καλύτερες κυβερνήσεις.

Το πραγματικό σκάνδαλο ήταν ο τρόπος αντιμετώπισής τους, που ήταν η συγκάλυψη!

Οι πειθαρχικές περιπέτειες του ανακριτή της υπόθεσης Siemens είναι αποκαλυπτικές πολλών πραγμάτων. Και, βέβαια, στη συνέχεια θα βγουν και άλλα πολλά...

Το συμπέρασμα είναι ότι όσο υπάρχουν ένοχες για τη συγκάλυψη των σκανδάλων ηγεσίες, η απομάκρυνση των εμπλεκομένων, και με τον «μουγκό» τρόπο που γίνεται, δεν «καθαρίζει» την ηγεσία της ΝΔ από το «ανεξίτηλο στίγμα» των ευθυνών της... Η συγκάλυψη δεν «παραγράφεται»!