Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Παραίτηση Καραμανλή



Πριν λίγο ο Κ.Καραμανλής στο Ζάππειο με δηλώσεις του ανακοίνωσε την παραίτηση του από την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας. Το σίγουρο είναι ένα ότι η παράταξη μπαίνει σε περιπέτειες την στιγμή που πρέπει να υπάρχει ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση στην χώρα. Τεράστιες ευθύνες Σουφλιά που επέσπευσε την αποχώρηση Καραμανλή. Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη σίγουρα και για τον ίδιο.

Μιλώντας από το Ζάππειο Μέγαρο, εμφανώς συγκινημένος, ο κ. Καραμανλής δήλωσε ότι είναι σεβαστή η απόφαση των πολιτών, οι οποίοι δεν ενέκριναν την πολική που πρότεινε, πολιτική που -όπως τόνισε- εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι αυτή που χρειάζεται η Ελλάδα.

Επειδή, συνέχισε ο κ. Καραμανλής, η μόνη δύναμη που είχα ήταν η σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, ο μόνος υπεύθυνος και τίμιος δρόμος για τον ίδιο είναι να αναλάβει την ευθύνη του αποτελέσματος και να δρομολογήσει την εκλογή νέου προέδρου.

Ο κ. Καραμανλής ανακοίνωσε ότι το έκτακτο συνέδριο της ΝΔ θα γίνει σε ένα μήνα και ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος.

«Θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή των αγώνων» της παράταξης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πρόσθεσε ο κ. Καραμανλής, υπογραμμίζοντας ότι θα στηρίξει τις αποφάσεις του συνεδρίου και τον αρχηγό που θα αναδειχτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: