Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Πρωτοφανές!!! 40 ημέρες συμπλήρωσε κλειστή η βουλή

Από το www.politikiprotasi.blogspot.com

Αυτό που συμβαίνει με τη βουλή των Ελλήνων είναι πραγματικά πρωτοφανές. Μετά τον Κ. Καραμανλή που με το έτσι θέλω έκλεισε τη βουλή το καλοκαίρι ένα μήνα νωρίτερα, έρχεται τώρα ο Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ να αποδείξουν το πόσο περιφρονούν το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Συμπληρώσαμε 40 ημέρες κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.
Όπως είναι γνωστό, ο ρόλος του κοινοβουλίου είναι να νομοθετεί. Κάτι τέτοιο λοιπόν δε γίνεται εδώ και 40 μέρες και αυτό είναι πρωτοφανές για μια νέα κυβέρνηση που σε 100 μέρες θα τα άλλαζε όλα.

Αν συνυπολογίσουμε ότι το κράτος βρίσκεται σε αδράνεια και υπολειτουργεί καθώς δεν έχουν ορισθεί ακόμα οι Γενικοί Γραμματείς όλων των υπουργείων που αποτελούν τον κινητήριο μοχλό του κράτους, καταλαβαίνουμε τι οργάνωση και τι σχεδιασμός είχε γίνει από τη νέα κυβέρνηση.

Ελπίζω στις επόμενες 60 ημέρες να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και να αποκατασταθεί το κύρος του κοινοβουλίου για να μην έχουμε και πάλι μια από τα ίδια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΗ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΕ ΒΡΑΣΤΑ.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΟΝΙ ΚΥΒΕΡΝΑ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΗ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ΄.