Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Επίθεση Μ. Λιάπη κατά της Ντόρας Μπακογιάννη

«Αυταρχικούς» χαρακτήρισε τους χειρισμούς της κ. Μπακογιάννη ο Μιχάλης Λιάπης.

«Είναι οξύμωρο να ζητάς να γίνεις αρχηγός για να την οδηγήσεις στην εξουσία, όταν εσύ ο ίδιος συνέβαλες να πέσει από την εξουσία» . Αυτό δηλώνει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στον «Κόσμο του Επενδυτή» ο Μιχάλης Λιάπης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη.


Ο κ. Λιάπης καταλογίζει στην κα Μπακογιάννη ότι με τους χειρισμούς της στην απόδραση καταζητούμενου στην υπόθεση Siemens, η ΝΔ έχασε έδαφος, με αποτέλεσμα να ανοίξει και άλλο η ψαλίδα της διαφοράς.


Παράλληλα ζητά να μπει τέλος στην εναλλαγή προσώπων από πολιτικά τζάκια στην ηγεσία του τόπου, το οποίο - όπως σημειώνει - θυμίζει «τριτοκοσμικά καθεστώτα» και τονίζει ότι το κόμμα «δεν μπορεί να έχει στην ηγεσία μία προσωπικότητα που εκφράζει έναν ατλαντισμό που να διατηρεί στενές διαπροσωπικές σχέσεις με τα συμφέροντα και προνομιακές σχέσεις με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ» .


«Χαρακίρι δικαιούται ο καθένας να κάνει. Να υποχρεώσεις όμως ολόκληρη παράταξη στο χορό του Ζαλόγγου, για ιδιοτελείς σκοπούς, αυτό είναι πολιτικά ανιστόρητο, ηθικά ανεπίτρεπτο, κομματικά ασυγχώρητο. Αλλά πρωτίστως αυταρχικό», καταλήγει ο κ. Λιάπης.




Καθημερινή

1 σχόλιο:

Μαρία Σεφέρου είπε...

Re: "Να υποχρεώσεις όμως ολόκληρη παράταξη στο χορό του Ζαλόγγου, για ιδιοτελείς σκοπούς..."

Κι εγώ γιατί είχα την ψευδαίσθηση ότι πρωθυπουργός ήταν ο Καραμανλής; Κοίτα να δεις τι μαθαίνουμε από τον ξάδερφο! Ότι ο Καραμανλής κρατούσε τη μωρουδίστικη πιπίλα και η Ντόρα του έλεγε τι να κάνει!