Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Να δημοσιοποιούνται τα ονόματα των φοροφυγάδων

Να δημοσιοποιούνται τα ονόματα των φοροφυγάδων Κακώς ο υπουργός Οικονομικών δεν δημοσιοποίησε τα ονόματα των γιατρών φοροφυγάδων του Κολωνακίου.
Το δικαίωμα προστασίας των προσωπικών δεδομένων κάμπτεται μπροστά στο υπέρτερο δίκαιο που είναι το δημόσιο συμφέρον. Οι φοροφυγάδες παραβιάζουν το νόμο και το θεμελιώδες άρθρο 4 παράγραφος 5 του Συντάγματος που ορίζει: «Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους». Οι φοροφυγάδες, όχι μόνο δεν συνεισφέρουν ανάλογα με τις δυνάμεις τους, αλλά γίνονται οι ίδιοι βάρος για το σύνολο, αφού κάποιοι από αυτούς θα εισπράξουν και επίδομα αλληλεγγύης.
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Οικονομίας, τραγουδιστές, ηθοποιοί, ιδιοκτήτες ταξί, καλλιτέχνες κέντρων διασκέδασης, ιδιοκτήτες εστιατορίων, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ελαιοχρωματιστές και άλλα επαγγέλματα της οικοδομής, αλλά και ξενοδόχοι, όπως και εκμεταλλευτές καντινών και μπαρ, δηλώνουν στην εφορία μέσο ετήσιο εισόδημα περίπου 5.000 ευρώ. Όλοι αυτοί βρίσκονται...[+]

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω,ναι
Σωστο, να δημοσιευτουν.
Γιατι, στο "κυκλο" τους λενε .......πως ειναι κυβερνητικο ψεμμα...
Εκτος του οτι κανουν κακο, στη χωρα,συκοφαντουν, μα ειναι κοινο μυστικο,ας πουν τα ονοματα λοιπον, ολων των φοροφυγαδων.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως,βλεπετε οτι και τα αλλα κομματα,τοκαναν γαργαρα το θεμα.
Ειναι συνολικη η ξεφτιλα.
Που ειναι οι αφροι που εβγαζαν απ το στομα τους,για το παραμικρο αλλο;
Και που ειναι οι λαλιστατοι δημοσιογλειφτες,που κρεμανε τον καθενα για ψυλλου πηδημα;
Δε βαριεσαι.ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Θα γραψω του Παπακων/νου κατ ευθειαν.
Γιατι δεν το κανετε κι εσεις;
Δεν πιστευω να φοβαστε.