Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Άλλος ένας ομογενής θριαμβεύει- στο εξωτερικό φυσικά!

Στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης μπήκε προχθές Τρίτη η ομογενειακή εταιρεία του Γιώργου Πάρθημου «Miroamer» από τη Μελβούρνη, που σε παγκόσμιο επίπεδο θεωρείται η πρωτοπόρα εταιρεία ανάπτυξης διαδικτυακών ραδιοφώνων αυτοκινήτου. «Mi Media Holdings» είναι το όνομα με το οποίο θα εμπορεύεται η ομογενειακή επιχείρηση στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης και, σύμφωνα με τον δημιουργό της, Γιώργο Πάρθημο, η επιτυχημένη της πορεία στην αγορά της Ευρώπης είναι αναμφισβήτητο γεγονός.

«Σίγουρα, είναι η αρχή ακόμα, αλλά όλα δείχνουν ότι η ευρωπαϊκή αγορά είναι έτοιμη για την Miroamer», δήλωσε ο ομογενής επιχειρηματίας. Οι μέχρι τώρα επιτυχίες της ομογενειακής επιχείρησης, σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά όπως αυτή της τεχνολογίας, λειτούργησαν ως βασικό κίνητρο για τους χρηματιστηριακούς κύκλους της Ευρώπης, ώστε να συμπεριλάβουν την επιχείρηση του ομογενή επιχειρηματία στους κόλπους τους. Να αναφέρουμε επίσης ότι στην πλειοψηφία τους οι κύριοι μέτοχοι στην «Mi Media Holdings» είναι ομογενείς από την Μελβούρνη.


Ο Γιώργος Πάρθημος, ο 38χρονος ομογενής από τη Μελβούρνη, κατάφερε να δημιουργήσει μία πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα την «Miroamer», που είναι στην ουσία ένα πρόγραμμα που μπορεί να μπει σε κινητά, βιντεοκάμερες ή οποιαδήποτε άλλη κινητή ηλεκτρονική συσκευή, που έχει την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με το Ίντερνετ. Όλοι όσοι έχουν αυτές τις συσκευές μπορούν να ακούσουν τον ραδιοφωνικό σταθμό της αρεσκείας τους, από όποια άκρη του κόσμου και αν αυτός εκπέμπει, αρκεί το σήμα του να βρίσκεται στο Ίντερνετ (κάτι που ισχύει για τους περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς του κόσμου σήμερα). Με άλλα λόγια ο χρήστης κινητού τηλεφώνου εξοπλισμένου με το «Miroamer», μπορεί να ακούει ραδιοφωνικούς σταθμούς από π.χ. την Ελλάδα ή την Αυστραλία ακόμα και αν βρίσκεται στην Ινδία ή την Αμερική και όχι μέσω του ηλεκτρονικού του υπολογιστή αλλά της βιντεοκάμεράς του ή του κινητού του.


Τα ραδιόφωνα αυτοκινήτου αποτελούν ένα ακόμα μέσο, στο οποίο μπορεί να εφαρμοστεί η πλατφόρμα “Mirοamer” και ήδη η μεγάλη κατασκευάστρια εταιρεία ραδιοφώνων και άλλων ηλεκτρικών συσκευών Blaupunkt, σε συνεργασία με την ομογενειακή επιχείρηση έχει ξεκινήσει την παραγωγή των πρώτων διαδικτυακών ραδιοφώνων τα οποία και αποτελούν στάνταρντ πλέον συσκευή στα υπερπολυτελή ευρωπαϊκά αυτοκίνητα.-


Τα Πράματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: