Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Το μεσημέρι η δήλωση Σπηλιωτόπουλου υπέρ της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη

Δήλωση υποστηριξης του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ που θεωρεί πιο κοντά στις δικές του πολιτικές απόψεις, αναμένεται να κάνει ο Αρης Σπηλιωτόπουλος το μεσημέρι της Δευτέρας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός Παιδείας θα ταχθεί υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη.


Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος μέχρι πρόσφατα τηρούσε στάση ουδετερότητας, έχει καταθέσει μια σειρά αρχών και προτάσεων για τη ΝΔ και έχει δηλώσει ότι θα αποφασίσει ποιον υποψήφιο θα στηρίξει με βάση τις πολιτικές θέσεις τους.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες είχαν ενταθεί οι πιέσεις προς τον πρώην υπουργό Παιδείας να τοποθετηθεί υπέρ υποψηφίου, καθώς απομένουν δύο εβδομάδες πριν από τις κάλπες.


Εφόσον οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και ο κ. Σπηλιωτόπουλος ταχθεί υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη, μένει να φανεί εάν το γεγονός αυτό θα είναι αρκετό για να αντισταθμίσει το προβάδισμα -όπως καταγράφεται από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις- που έχει ο Αντώνης Σαμαράς, με τον Δ.Αβραμόπουλο στο πλευρό του, στην κούρσα της διαδοχής.


Πάντως, κατά ορισμένες πληροφορίες αναμένονται δηλώσεις στήριξης υπέρ υποψηφίων και από άλλα σημαντικά στελέχη της ΝΔ τις επόμενες ημέρες, μεταξύ αυτών ακούγεται και το όνομα του Γ.Σουφλιά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λέτε πράγματι να την κάνει ο Αρούλης ο σκαφάτος, η χαρά του Κοσμοπόλιταν, προς τη Θεοδώρα;
Μάλλον δεν θα έχει συνειδητοποιήσει, εννοώ πραγματικά συνειδητοποιήσει ότι η εκλογή θα γίνει από τις εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και όχι από το “ελεγχόμενο” συνέδριο.
Είτε κουβαλάει λιγοστότατη φαιά ουσία είτε το μητσοτακέϊκο ξέρει κάτι γι’ αυτόν που οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε.
Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ:
Επίσημη ανακοίνωση του Α. Παυλίδη:

"Τα δελτία ειδήσεων των ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η επί χρόνια συνάδελφος στην Βουλή και σε Κυβερνήσεις της ΝΔ, κα Ν. Μπακογιάννη, εδήλωσε ότι της προσέφερα στήριξη, την οποία ... απέρριψε.
Επ’ αυτού δηλώνω ότι ούτε επικοινωνία είχα με την κα Μπακογιάννη, ούτε δήλωση έκαμα περί οποιασδήποτε στηρίξεως της."