Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Τριανταφυλλόπουλος: Η φρενοβλαβής χυδαιότητα και η ρατσιστική παράκρουση

Από το Ρεσάλτο

Οι συντελεστές του ΡΕΣΑΛΤΟ, είναι, ίσως, οι πλέον σκληροί και αιχμηροί πολέμιοι του «μητσοτακισμού». Και όχι όψιμοι…

Από την εποχή της «αποστασίας», σταθερά και συστηματικά μέχρι σήμερα, βρισκόμαστε ασυμφιλίωτοι απέναντι στο «μητσοτακισμό»: ΌΧΙ στα πρόσωπα, αλλά στην ιδεολογική, πολιτική και οργανωτική αντίληψη που εκφράζει και συμβολίζει ο «μητσοτακισμός» στα πολιτικά μας πράγματα: Στον ιδεολογικό αμοραλισμό, τον πολιτικό Ιησουϊτισμό και στις μακιαβελικές πρακτικές του…

Συστηματικά, ωστόσο, σταθερά και «υστερικά» κτυπούσαμε τη χυδαιότητα και τα προσωπικά, «ψυχαναλυτικά» λιβελογραφήματα. Τον υποβιβασμό της πολιτικής ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ στα «προσωπικά» του χειρίστου είδους. Την ισοπέδωση της πολιτικής κριτικής με τα απολιτικά «κόπρανα» των προσωπικών χυδαιοτήτων:

Χυδαιότητες που υπονομεύουν την πολιτική θεώρηση των πραγμάτων, που προσβάλλουν ΟΧΙ ιδέες, αλλά την προσωπικότητα, που καρατομούν ΟΧΙ πολιτικές απόψεις και πρακτικές, αλλά την «ιδιωτική ζωή» και τις «προσωπικές ατέλειες», που μεταθέτουν ταχυδακτυλουργικά την σύγκρουση ιδεών σε παραπολιτικές «συγκρούσεις» κρεβατοκάμαρας και ροζ σενάρια…

Το ψυχαναλυτικό λιβελογράφημα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη ξεπερνάει κάθε ιστορικό προηγούμενο χυδαιολογικού τερατουργήματος.

Όταν κτυπάς έναν άνθρωπο πάνω στη «φυλετική» και «ερωτική» του υπόσταση, αυτό είναι, όχι μόνο διαστροφή χυδαιότητας, αλλά και ρατσιστική φρενοβλάβεια.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, δεν είναι μόνο ένας πωρωμένος χυδαιολόγος ο οποίος ηδονίζεται να πελεκίζει και να εξευτελίζει την ανθρώπινη προσωπικότητα για να διατρανώσει έτσι, έμμεσα, την ανάπηρη, ναρκισσιστική υπεροχή του, αλλά και ένας άθλιος ρατσιστής.

Κτυπά την Ντόρα με την πλέον γλοιώδη και άθλια ρατσιστική αγριότητα: Στη γυναικεία της υπόσταση!!!

To ψυχαναλυτικό λιβελογράφημα στο Τροκτικό εδώ

Κατά τα άλλα «συνωστίζεται» στο Μέτωπο των «αντιρατσιστών» και διαφημίζει αφηνιασμένα όλα τον επιδοτούμενο «επαγγελματικό αντιρατσισμό»!!!

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, θεωρητικά ραχιτικός και στερημένος παντελώς από πολιτικές ιδέες, δολοφονεί ανηλεώς την ΠΟΛΙΤΙΚΗ και τις ΙΔΕΕΣ με διαστροφικά και φρενοβλαβή λιβελογραφήματα και «χαφιεδισμούς» της κρεβατοκάμαρας…

ΟΤΑΝ εξαφανίζεις όμως την πολιτική, ενισχύεις αυτούς που δήθεν θέλεις να κτυπήσεις.

Ενισχύεις την «πολιτική» του «μητσοτακέικου» και του πολυεδρικού κατεστημένου…

Η Ντόρα, μάλλον θα πρέπει να τον ευχαριστήσει παρά να τον παραπέμψει στον ποινικό κώδικα.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ υπόκειται στον Ιστορικό «ποινικό κώδικα» και ΟΧΙ στο «ποινικό δίκαιο.

Ο κώδικας, βεβαίως της Ιστορίας είναι καταδικαστικός για τη Ντόρα. Δεν αλλάζει απόφαση με τις διαστροφές του Μάκη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: