Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Η blogger Αφροδίτη Αλ Σαλέχ ειδική σύμβουλος σε ζητήματα μετανάστευσης.

Πράγματι αποδέχθηκα την πρόταση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Βούγια ως ειδική σύμβουλος σε ζητήματα μετανάστευσης. Δουλεύω ήδη ένα μήνα. Στόχος μου/μας είναι να εφαρμοστούν κοινωνικές πολιτικές ώστε να αντιμετωπιστεί ολιστικά, ουσιαστικά και ανθρώπινα το ζήτημα των μη νόμιμα εισερχόμενων μεταναστών- των ανθρώπινων ροών. (Οχι άλλες Παγανές!)

Με την σειρά μας να ευχηθούμε στην Θεσσαλονικιά διαδικτυακή μας φίλη Αφροδίτη Αλ Σαλέχ καλή επιτυχία ως ειδική Σύμβουλος του Υφυπουργού κ. Σπύρου Βούγια.
Η Αφροδίτη έχει ασχοληθεί και έχει δώσει αγώνες στα θέματα μετανάστευσης, το γνωρίζει καλά το αντικείμενο και είναι σίγουρο ότι με την ευαισθησία που την διακρίνει θα προσφέρει τα μέγιστα.
Θέματα που αφορούν την μετανάστευση μπορείτε να βρείτε στο blog της
"Αφημένες κάποιες σκέψεις"
Αφροδίτη και πάλι να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λαμπρο δειγμα νεοταξιτικο δειγμα βαλλαμαι τον λυκο να φυλαει τα προβατα απο την μια την Τζαρβις την Αμερικανα (θα μου πείς εδω εχουμε Αμερικανο Πρωθυπουργο) και απο την αλλη την Αλ Σαλεχ για να προασπεισουν τα ενθελληνικα συμφέροντα σε βαρος του ελληνικού λαού. Αξιος ο μισθός του τα συμφεροντα του ελληνα πιος θα τα υπερασπισθεί.Εχουμε αναλαβει την δωρεαν περιθαλψει 2.500.000 τζαμπατζηδων εισβολέων εποικών λαθρομεταναστων και μετα λεμε εχουν ελλειμα τα νοσοκομεία και τα ταμεία. ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε είσαι άδικος με το συγκεκριμένο άτομο δες πρώτα ποιά είναι η κοπελιά και μετά κάνε κριτική.

Ανώνυμος είπε...

1) Το 2,5 εκ από το κεφάλι σου το έβγαλες; Γιατί μου φαίνεται λιγάκι, μια ιδέα βρε αδερφέ, τραβηγμένο. Από τα μαλλιά.

2) Το «έποικοι» σημαίνει ότι κάποιος τους έχει στείλει να μας αφελληνίσουν. Δηλαδή, ότι η βασική έγνοια των Οβριών, Μασόνων, Αμερικάνων, Νεφελίμ του πλανήτη είναι η μικρή, κομπλεξική και θεόφτωχη πατρίδα μας. Σοβαρά;

3) Οι μετανάστες είναι εκείνοι που με τις εισφορές τους κρατάνε τα ταμεία. Σταμάτα να χαζεύεις Τηλεάστυ και «Πρώτο Θέμα» και δες όσες επιστημονικές μελέτες έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία δέκα-δεκαπέντε χρονια πάνω στη μετανάστευση.