Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Ο απόλυτος διασυρμός της κυβέρνησης παρασύρει τη χώρα σε ζοφερές ατραπούς. Όσο και αν κάποια παπαγαλάκια προσπαθούν να δικαιολογήσουν το βατερλώ της αξιοπιστίας στην “άθλια διακυβέρνηση Καραμανλή” δε μπορούν να πείσουν ούτε τους “νέους ιθαγενείς ψηφοφόρους” που προετοιμάζουν. Ο λόγος είναι απλός:

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Η εικόνα που βλέπετε από την εφημερίδα “Τα Νέα” Είναι ενδεικτική της εμπιστοσύνης της ΕΕ για τις ικανότητες της Νέας Διακυβέρνησης. Το Γιατί; Το γράψαμε εδώ:

Τριπλάσιο το επιτόκιο δανεισμού από τον “Μαύρο Δεκέμβρη”. Η ΕΕ βλέπει Παπακωνσταντίνου και… γελάει!

http://assets.tanea.gr/files/2009-10-09/Provppa.jpg


Επιβάλλεται η Νέα Δημοκρατία να ανακόψει την καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας και να κάνει επικοινωνιακή αντεπίθεση, αφού η συναίνεση με ανθρώπους μαύρα πρόβατα για την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι προς όφελος της χώρας.


Τραγωδία για την Ελληνική οικονομία και μέγα φιάσκο Παπακωνσταντίνου – ΠΑΣΟΚ: Δανειστήκαμε 2 Δισ με τριπλάσιο επιτόκιο! Περίγελος η “Νέα Διακυβέρνηση” στην Ευρώπη! Συγκεκριμένα:


Η Ελλάδα δανείστηκε με επιτόκιο στα εξάμηνα έντοκα 1,38% αντί 0,59% του “Μαύρου Δεκέμβρη”! Όταν η Αθήνα καιγόταν δηλαδή και τα διεθνή μέσα μετέδιδαν εικόνες καταστροφής σε όλο τον πλανήτη.


Στα ετήσια, τα πράγματα είναι ακόμα πιο τραγικά: 2,20% αντί 0,91% του προηγούμενου δανεισμού!


Ήδη πριν λίγες εβδομάδες δανειστήκαμε άλλα 2 δις Ευρώ με spread ρεκόρ 250 μονάδες βάσης.


Επιπλέον, πλησιάζει το τελικό Βατερλώ αφού βγαίνουμε στην αγορά για τα έντοκα των 13 ημερών όπου προβλέπεται και κει νέο ρεκόρ.


Αυτά τα γεγονότα δεν έχουν προηγούμενο, έχουν όμως σαφείς εξηγήσεις. Θυμηθείτε την άθλια προβοκάτσια του Δεκεμβρίου ‘08. Παρά την δυσφήμιση της χώρας, η προσφορά των Ελληνικών ομολόγων είχε υπερκαλυφθεί επτά [ συνέχεια...]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενω το κειμενο,εχει αληθειες,πασχει στο στοχο,ο οποιος ειναι διπλος.
Αφορα και τις δυο κυβερνησεις δηλαδη,και οχι μονον την τελευταια.
Μην ξεχνας ποιος μας εφερε εδω,γιατι φοβοταν να παει κοντρα στον...Αυτια και στο Μητροπουλο,αλλα και στις τσιριδες της Κανελη.
Δυστυχως οι κυβερνησεις μας,δεν εχουν τα κοτσια να πανε κοντρα στο ρευμα,για το συμφερον της πλειοψηφιας.
Προτιμουν να βουλιαξουμε ολοι μαζι.
Και αυτο κανουμε ηδη.
Αλλα και εσυ,στο ιδιο μηκος κυματος εισαι,οποτε μην ταραζεσαι.