Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Οι μηχανισμοί την πέφτουν τώρα στην ΟΝΝΕΔ.

Η οικογενειοκρατία και οι εξαρτώμενοι μηχανισμοί της που συνετρίβησαν στις 29-11-2009, μη μπορώντας να ανακόψουν την πορεία του Αντώνη Σαμαρά προς την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, επιζητούν τώρα να πάρουν ρεβάνς μέσω της εκλογής του νέου προέδρου στην ΟΝΝΕΔ. Η επιζητούμενη ρεβάνς δεν θα είναι απλά μία ψυχολογική ικανοποίηση ή μία νίκη της οικογενειοκρατίας για την τιμή των όπλων, αλλά θα έχει σοβαρές πολιτικές συνέπειες και αλίμονο αν γίνει πραγματικότητα.

Σκοπός της οικογενειοκρατίας και των μηχανισμών είναι να συνεχίσουν να επιβιώνουν μέσω της ΟΝΝΕΔ και να ελέγχουν τον πρόεδρο του κόμματος, δηλαδή τον Αντώνη Σαμαρά. Γι’ αυτό και μην εκπλαγείτε όταν δείτε να δίνεται σκληρή μάχη για την φαινομενικά αθώα προεδρία της νεολαίας. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για την οικογενειοκρατία. Επομένως η εσωκομματική μάχη δεν τελείωσε ακόμα στη Νέα Δημοκρατία.

Αν και ο Αντώνης Σαμαράς υποψιαζόταν την εξέλιξη αυτή και αν και είχε τη δυνατότητα να διορίσει το νέο πρόεδρο, όπως γινόταν μέχρι τώρα, εντούτοις δεν δίστασε να ζητήσει την εκλογή του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ από τη βάση με άμεση δημοκρατία.

Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο καλείται ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας να δώσει για μία ακόμα φορά τον αγώνα του προκειμένου να ολοκληρωθεί η εδραίωση της Δημοκρατίας στο κόμμα και η τοποθέτηση της οικογενειοκρατίας και των μηχανισμών της στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.


Προεδρική Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια: