Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Η Ευρωπαϊκή Ένωση (η παγκοσμιοποίηση) με τα χρήματα του Γ’ Ράιχ!

Το χαρτί του εγγράφου είναι παλιό και φθαρμένο, το δακτυλογραφημένο κείμενο αρχίζει να ξεθωριάζει. Αλλά η έκθεση EW-Pa 128 της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ μέσα σ’ αυτό, είναι το ίδιο παγερή όσο την ημέρα που γράφτηκε το Νοέμβριο του 1944.
Το έγγραφο, επίσης γνωστό ως Red House Report, είναι μια λεπτομερής έκθεση της μυστικής συνεδρίασης στο Maison Rouge Hotel στο Στρασβούργο στις 10 Αυγούστου 1944. Εκεί, Ναζί αξιωματούχοι συγκρότησαν μια ομάδα από την ελίτ της Γερμανικής βιομηχανίας, πάνω σε ένα σχέδιο για τη Γερμανία μετά τον πόλεμο, που θα προετοίμαζε την επιστροφή των Ναζί στην εξουσία και για να εργαστούν για μια «ισχυρή γερμανική αυτοκρατορία». Με άλλα λόγια: το τέταρτο Ράιχ!
Η ναζιστική Γερμανία εξήγαγε τότε τεράστια ποσά κεφαλαίων σε ουδέτερες χώρες. Γερμανικές επιχειρήσεις είχαν δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο εταιρειών στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα η γερμανική οικονομία να ανακάμψει σύντομα μετά το 1945.
Το Τρίτο Ράιχ σε επίπεδο στρατού είχε ηττηθεί, αλλά οι ισχυροί τραπεζίτες και βιομήχανοι της ναζιστικής εποχής, επανεμφανίστηκαν ως δημοκράτες και σύντομα ευημερούσαν στη νέα Δυτική Γερμανία. Εκεί εργάστηκαν για ένα νέο σχέδιο: την ευρωπαϊκή οικονομική και πολιτική ολοκλήρωση: την Ευρωπαϊκή Ένωση!...[συνέχεια...]

Δεν υπάρχουν σχόλια: