Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Κύριοι Τσίπρα και Χρυσοχοϊδη: Άγνοια Ιστορίας και γεγονότων ή ψευδείς υπερβολές;

Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Καταθέτω εσπευσμένα την παραπάνω ερώτηση επειδή μόλις άκουσα σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ-1 αυτά που ξεστόμισαν οι κκ Τσίπρας και Χρυσοχοϊδης και δεν πιστεύω στα αυτιά μου¨

‘Ακουσα τον Πρόεδρο του Συνασπισμού κ Αλέξη Τσίπρα να λέει ότι «κάθε ελληνική οικογένεια έχει και έναν λαθρομετανάστη…»

Τα εκατομμύρια Ελλήνων που μετανάστευσαν σε χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και αλλού ακολούθησαν τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες ελέγχου διακρατικών επιτροπών για να εισέλθουν ως μετανάστες στις χώρες αυτές. Αναμφίβολα υπήρξαν και μερικοί συμπατριώτες μας οι οποίοι, για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τη ΝΟΜΙΜΗ είσοδό τους στις παραπάνω χώρες και εισήλθαν εκεί ως λαθρομετανάστες… Αυτοί ήταν «σταγόνα στον ωκεανό!»

Και άκουσα τον κ Χρυσοχοϊδη να ανακοινώνει ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι…Μουσουλμάνος!

Η αλήθεια είναι ότι ο φυσικός πατέρας του κ Μπαράκ Ομπάμα ήταν μουσουλμάνος Κενυάτης…Αλλά ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα αποσαφήνισε, άπαξ και δια παντός όπως είπε, ότι είναι ενορίτης στην ίδια Χριστιανική εκκλησία τα τελευταία 20 χρόνια και όταν ορκίστηκε ως Γερουσιαστής έβαλε το χέρι του στη Βίβλο και πήρε τον όρκο του!

Ειλικρινά επιμένω στο ερώτημά μου:

η Θέση σας κ Αλέξη Τσίπρα, Πρόεδρε του Συνασπισμού και η εκνευρισμένη τοποθέτησή σας κ Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη αποδεικνύει «άγνοια ιστορίας και γεγονότων ή ψευδή υπερβολή μέσα στη αίθουσα της Βουλής των Ελλήνων, στον ιερό χώρο του Ναού της Ελληνικής Δημοκρατίας;»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά που γίνεται ένα έγκλημα από ελληνοποιηθέντα αλβανό θα θυμόμαστε το Γιωργάκη.
Κάθε φορά που γίνεται μιά ληστεία σε βενζινάδικο ή ταξί από ελληνοποιηθέντα ιρακινό, ρώσο ή αφγανό θα θυμόμαστε το Γιωργάκη.
Κάθε φορά που μπαίνει στο σπίτι μας κάποιος ελληνοποιηθείς σουδανός, γεωργιανός ή μολδαβός θα θυμόμαστε το Γιωργάκη.
Το έγκλημα ενάντια στους πραγματικούς Έλληνες ο Γιωργάκης θα το πληρώσει συνολικά στις επόμενες εκλογές.
Ας μην αυταπατάται.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά που στέκεται ενάντια στο ξεπουλημένο κατεστημένο των Μέσων μαζικής Εξαπάτησης. Βεβαίως και θα καταργήσει η Νέα Δημοκρατία αυτό το νόμο που είναι ντροπή για την Ελλάδα και επικίνδυνος για το μέλλον των παιδιών μας. Εάν έχουμε την οικονομική δυνατότητα ας τους κρατήσουμε να ζούν ανάμεσά μας αλλά είναι ανάγκη να τους δώσουμε ΠΛΗΡΗ ιθαγένεια;
Γιατί; Τους τη χρωστάμε;
Η χώρα μας δεν ήταν ποτέ αποικιοκρατική δύναμη που υποχρεώθηκε να κρατήσει μερικούς από τους άλλοτε υποτελείς της στη χώρα, όπως συνέβη με την Αγγγλία, τη Γαλλία, την Ολλανδία και το Βέλγιο.
Η χώρα μας δεν υπηρξε ποτέ κράτος μεταναστών σαν την Αμερική ή την Αυστραλία, που αντιμετωπίζουν απίστευτα και αθεράπευτα προβλήματα εγκληματικότητας εδώ και πολλά χρόνια.
Από πού και ως πού θα ονομασθούν Έλληνες όσοι γεννήθηκαν στο Σουδάν, τη Σομαλία, το Ιράκ, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν;
Δηλαδή, σε λίγο ο κάθε Αμπντουλάχ από το Πακιστάν, ο κάθε Μοχάμεντ από το Αφγανιστάν και ο κάθε Τσογλάν από την Αλβανία θα ισχυρίζεται ότι είναι απόγονος του Αριστοτέλη, του Μεγαλέξανδρου, του Σωκράτη, του Πλάτωνα και του Περικλή;
Δεν θα μας τρελλάνετε, ρε Γιωργάκη, με τα κόμπλεξ που κουβαλάτε. Μόλις πέσει το σημερινό τυχοδιωκτικό καθεστώς καταργούνται αναδρομικά όλες οι Ελληνοποιήσεις.
Όλοι πίσω στην πατρίδα τους, με ελαφρά πηδηματάκια.
Κλείδωσε το πρώτο νομοσχέδιο που θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία.

από: dexiextrem.blogspot.com